До Джемински камък?
Привет! Като голям почитател на филма "Възвишение" намислих да ида до мястото, където е снимана финалната сцена, Джемински камък над Антон. Тъй като ползвам основно картата на bgmountains, реших да тръгна по черния път, който обикаля от запад и после се качва до поляните под този "връх". Подочух обаче, че има пряка пътека от Антон до Джемински камък - някой може ли да помогне как да я намеря, че ми се ходи пак натам през октомври?
Съб Сеп 29, 2018 1:55 pm
Twoo
Я кажете къде можем да гледаме филма безплатно.
Съб Сеп 29, 2018 9:25 pm
dido
Twoo написа:
Я кажете къде можем да гледаме филма безплатно.
Намери някой да те черпи едно кино.
Филмът е страхотен, поддържай авторите!
_________________ Бутам след осмата бира
Нед Сеп 30, 2018 9:37 pm
Twoo
Филма наистина е страхотен, снощи го гледахме. Определено сме решени да посетим местата на които са снимали.
П.п Като човек работещ с компютри съм свикнал първо да видя струва ли си и после да плащам.
Привет! Като голям почитател на филма "Възвишение" намислих да ида до мястото, където е снимана финалната сцена, Джемински камък над Антон. Тъй като ползвам основно картата на bgmountains, реших да тръгна по черния път, който обикаля от запад и после се качва до поляните под този "връх". Подочух обаче, че има пряка пътека от Антон до Джемински камък - някой може ли да помогне как да я намеря, че ми се ходи пак натам през октомври?
Ходил съм 2 пъти в района. Виж тук картата първо: http://kade.si/#map=16/2698664.22/5272420.1/0
Значи тръгваш от Антон по черния път на запад, който пресича река Китница. Като пресечеш реката нагоре по склона започваш да катериш по откритото, така че гората да ти остава близо от дясно. По терена има пътеки, образувани при качване на добитъка. Джемиски камък се вижда горе насреща. Ако се придържаш към гората и завиеш на дясно към ръба на ждрелото на Китница, ще видиш водопада Джемински скок. Не го пропускай!. После можеш да изкачиш върха, който всъщност е голяма бабуна по склона.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Окт 01, 2018 4:05 pm
rumyeah
Благодаря, mislesht - за съжаление не видях указанията Ви навреме и вече направих прехода, както го бях замислила (без водопада).
Ето снимките ми тук: https://photos.app.goo.gl/6JnqQ6ySeDfooXgZ8
Благодаря, mislesht - за съжаление не видях указанията Ви навреме и вече направих прехода, както го бях замислила (без водопада).
Ето снимките ми тук: https://photos.app.goo.gl/6JnqQ6ySeDfooXgZ8
Той водопада няма да избяга, на пролет му е времето.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети