Здравейте, утре мислим да се качим до вр. Ушите и оттам до Мальовица. Така и так е на път ми се ще да се качим и до Малка Мальовица и Орлето. Та въпросът ми е ако се качим на Малка Мальовица има ли минаване към Орлето, или трябва да слезем и да заходим откъм седловината между Орлето и Мальовица? Общо взето не сме хора без опит, в нормална физическа форма, и сравнително нормално психическо здраве 😀 Ще вземем и въже и седалки все пак 😊
Съб Авг 04, 2018 2:13 pm
pl27
Не мога да отговоря на въпроса, но да напиша нещо относно деня 05.08. Утре ще се проведе планински маратон и част от трасето е изкачване от премката между Орлето и Мальовица до върха по ръба и слизане по лятната пътека. Става дума за Малъовица Sky Run - http://skyrun.bg/. Така, че между 9:00 и 15:00 оттам трябва да минат около 200 души. Преценете си дали това е вашия ден за начинанието.
Съб Авг 04, 2018 9:58 pm
J_o_r_o_1
😀 😀 😀 Това не го знаех. От малък ми е мечта по тясна и стръмна пътека около мен да търчат разни хора. 😀 😀 😀 Явно ще го отложим и ще минем на вариант две - Петлите... Благодаря много за информацията! Но все пак въоросите остават и ще се радвам някой запознат да даде малко информация
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети