много приятна разходка
а защо снимаш всияки водопадчета и поточета с този режим ?
Не стават ли хубави нормални снимки ?
Вто Яну 12, 2010 3:53 pm
hristoz
Конкретно в случая беше доста тъмно, а заради DOF, снимах на f22 - резултатът е ясен. Знам, че трябва да се внимава, защото заплашва да стане банално, но ако видя сцена, която си струва високата скорост, ще я снимам на висока скорост.
Пък и така размазано, не е лошо все пак
Много добри са си снимките според мен. То си е въпрос на вкус де (не твърдя че моя е от най-изисканите ). Въпреки че ми е далечко мисля до пролетта да си допълня липсите във фотографското оборудване и да отделя няколко дена за обиколка и снимане на по-неизвестните водопади около вр.Ботев - миналото лято останах изумен колко много ги има в този район и постоянно научавам за нови. За този до х.Балкански Рози примерно не бях чувал, предполагам е на приток на Голяма река, който се влива някъде под хижата.
Какъв е впрочем тоя обектив дето не се притесняваш да го затвориш на f22
Иначе Централен Балкан е просто лудница от водопади. Като се замислиш, няма как да не е така, понеже масивите са огромни и сравнително плоски (особено Равнец), покрити с почва. Събират много вода, която се оттича бавно и voila, пръскалца навсякъде.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети