Миналата седмица ходих малко командировка до Троян, бяхме с кола аз и още три колежки. За разлика от другите, които бяха с автобус, ние с колата успяхме да отскочим и до Хисар капия на Ловеч.
Сега снимки :
Тъй а троянската сливова е от най- добрите купешки ракии, досега не се е случвало главоболие да имам въпреки чутовните количества, които успявам да погълна... понякога.
_________________ Който пие бира не умира!
Чет Окт 25, 2007 11:01 pm
Kat
хаха, да, троянската е явно доста на висота.
Начи, около тия старите къщи, дето съм ги снимала, имаше някакво кътче, като музей на открито. И разни писаници за миналото на града. И имаше нещо такова написано - не съм го запомнила точно, всичко е по спомен - "Като отидеш в Европа и по специално в еди кой си европейски град, той се слави с еди какво си - напр. Париж с Айфеловата кула, мостовете на Сена..и с еди какво си. Лондон с червените автобуси на 2 етажа, еди кой си град с еди какво си... София е известна с мръсотията по улиците си, а Троян със сливовата ракия и с още нещо, ама не го запомних". При което следваше описание, как по време на беритба на сливите, всички отивали да берат, дори търговците затваряли дюкяните си, а най - разпространения поздрав бил "как е, обрахте ли сливите"
Поздрави
п.п
Ники, моста и на мен ми е любим
Чет Окт 25, 2007 11:10 pm
dido
Тва дето не си го запомнила, е Гооолямата бира, мой аверин оттам:
Ей ти един негов портрет със 100 милиметровото цанонско макро на Варвара тая година (Митко пропусна тогава...):
Та Голямата бира е виден троянчанин дето пие само качествена сливова, има ранчо с 20-на сливови дръвчета, казан познай какъв и 30 кубика циментов басейн със щуки вътре, лови риба там като е на кеф
Чет Окт 25, 2007 11:19 pm
Kat
може, може...
как съм могла да не го запомня
ма мноо младолик твоя приятел, там в написаното ставаше въпрос за миналия век...
мерси за фотото, кат гледам, и той канонче си има, освен че пие най-добрата ракия ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети