от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро има ли пътека?
Здравейте!
Искам да попитам има ли пътека в клека от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро?
На картата на BGMountains е дадена такава, но дали я има наистина?
Пет Юни 15, 2018 3:22 pm
excalibur
Re: от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро има ли пътека
isabela66 написа:
Здравейте!
Искам да попитам има ли пътека в клека от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро?
Има....Ние го правихме лятото от х. Демяниця качихме Тодорин връх, после се спуснахме в Къркъмския циркус... Темата я има някъде. Но не се доверявай на GPS трак...Има три съседни улея. Само единия те спуска долу и то не много безопасно!!!!
Пет Юни 15, 2018 3:26 pm
dido
excalibur написа:
isabela66 написа:
Здравейте!
Има....Ние го правихме лятото от х. Демяниця качихме Тодорин връх, после се спуснахме в Къркъмския циркус... Темата я има някъде. Но не се доверявай на GPS трак...Има три съседни улея. Само единия те спуска долу и то не много безопасно!!!!
Всъщност клек там няма - разбирай пътьом от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро.
Пътечката спуска доста приятно през улея - не знам за какви въображаеми опасности говори колегата excalibur.
Теренът действително е специфичен за ориентиране на око, дори и за хора с GPS под ръка. Пред очите ми един такъв пропусна ключовото излизане от улея вляво и се набута в скалистия праг над езерото.
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Юни 15, 2018 3:32 pm
excalibur
dido написа:
excalibur написа:
isabela66 написа:
Здравейте!
Всъщност клек там няма - разбирай пътьом от Тодорини очи към Голямо Къркъмско езеро.
Пътечката спуска доста приятно през улея - не знам за какви въображаеми опасности говори колегата excalibur.
Теренът действително е специфичен за ориентиране на око, дори и за хора с GPS под ръка. Пред очите ми един такъв пропусна ключовото излизане от улея вляво и се набута в скалистия праг над езерото.
Може просто да сме слезли по грешен улей.. Беше края на октомври и малко мокро. Гледайки езерото, доколкото си спомням най-левия улей изобщо не става. Надвисваш над отвесна скала поне 20 м. Следващият до него вдясно го спуснахме и в долната си част завива наляво. Ти поне ги познаваш всичките (Митко, Деси, Стефан, Илко) и можеш да ги питаш дали е за всеки слизането по него!!!
Пет Юни 15, 2018 3:50 pm
dido
Е познавам ги, как - нали аз ги заведох на тоя улей за сефте
Това минаване им е било за втори път, но явно не са си взели поука - описаната сцена с GPS беше с тези действащи лица
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети