... Поставихме със Стефчо в петък. Тръгват от Аврамово, засега стигат до Каратепе. В близките седмици ще се опитам да ги накова докъм х. Орфей. Табелките са през 2 км и изглеждат така (на нашите табелки сайтът под знака e този на БТС - www.btsbg.org ):
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Май 14, 2018 5:56 pm
ivailo.hr
Браво! Аз от 10 до 13 май бях в дебрите на Риша и Земенска планина без GPS и фото, но за в бъдеще ми се обаждайте за Е8.
Всъщност това с европейските звезди не е задължително за табелите. А е препоръчително. И малко безсмислено. Оправихме другите неща че до там опряхме. Ама щом така си решил....
Пон Май 14, 2018 7:51 pm
dido
Спонсорът е частен.
Пътеката в споменатия участък е оправена в достатъчна степен, за да се сложат и тези табелки. Приеми ги един вид като черешката на тортата
Спонсорът е частен.
Пътеката в споменатия участък е оправена в достатъчна степен, за да се сложат и тези табелки. Приеми ги един вид като черешката на тортата
Е частен де. Нали му пише името отдолу. Освен горното имам една забележка. Няма стрелка с посока на движение. Сложи я че Стефан ще ходи после да я добавя на ръка с маркер и става грозно. Язък за труда и средствата
Пон Май 14, 2018 8:09 pm
dido
Спонсорът е частен както писах вече веднъж, не е БТС.
БТС знаеш, е официалната национална туристическа организация у нас, нейно е трасирането на Е-маршрутите и няма нищо по-логично от това името ѝ да стои на Е-табелките
Стрелки - какви стрелки бе, Димо? Табелките именуват маршрута, не дават посока.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Май 14, 2018 8:56 pm
dido
Донаковахме ги със Стефчо и Иво в петък.
Вече стигат до х. Орфей, тръгвайки от Аврамово.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети