Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Голямото Е
Пиша тук, защото просто във форума Е3 е над Е4 и Е8.
Тея Е-та ги взехте за мезета!
Нашият приятел kokoeverest (Калоян), дочух че има проект да ги одруса трите в рамките на календарен месец. Айде пак се почна...
Кофе, напиши някой ред и тук, ако четеш, не си от редовните във форума, за разлика от Стара 100х24. Че информацията от ФБ ми я нашепнаха, а аз нямам, и не само аз.
П.п. В мое и на братчед ми името имаш двама пийсъри за проекта, че ти употребяваш, за разлика от рекордьорите
Ей Пацо, чак сега виждам, че си направил тема за Голямото Е
Мисля да тръгна на 20ти Юни по Ком - Емине с предварителен план за 10 дни. След това ще преценя спрямо времето и основно снежните условия дали ще тръгна по Е8 или Е4. Смятам да го направя с минимална външна подкрепа - без съппорт, както е модерно да се казва Разбира се ще организирам автомобил за логистиката между отделните маршрути. Надявам се времето да е на моя страна, наистина до голяма степен това ще предопредели развитието на нещата. Тренирам здраво от началото на годината, идеята ми е да бягам максимална част от времето, доколкото е възможно. Искам да ходя/бягам по светло, за да мога през нощта да почивам и възстановявам за следващият ден. И така, ако звездите се наредят би трябвало със средно 60км на ден и някой друг почивен ден да се вместя в един месец. Умишлено не използвам думи като "рекорд", защото не е такава идеята. Всички са се побъркали по тези рекорди и хората започнаха да си мислят, че КЕ за 10 дни е бавно минаване На мен просто ми се бяга по планината
Вто Апр 24, 2018 9:43 am
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети