Най-обичам да отида в планината и да си полегна и да си чета книжка. Чела съм много книги и вече ми е трудно да си избирам. Харесвам различни жанрове, стига книгата да е написана увлекателно. Някой може ли да ми каже готина книга, която е чел наскоро.
Вто Апр 17, 2018 10:49 pm
Kent
Ха тема за мен. "Магът" на Джон Фаулз
Вто Апр 17, 2018 10:53 pm
tortomanin
Не беше наскоро, но ... "Кривата на щастието" на Иво Иванов .
_________________ Good Judgment Comes from Experience, but Experience Comes from Bad Judgment.
Сря Апр 18, 2018 3:45 pm
djambarski
Аз много обичам да чета книги - различни стилове и от различни автори. Напоследък много се запалих по бестселърите на Мери Хигинс Кларк. Преди три дни пристигна поръчката ми от https://ciela.com/ , а именно книгата "Безбожен час". Отново грабващо напрежение, стъпка по стъпка тази невероятна писателка разкрива пред нас една загадъчна мистерия и един безмилостен убиец. Вярвам, че и ти ще бъдеш в напрежение до последната страница, макар и релаксирайки сред тишината на планината.
Сря Апр 18, 2018 8:33 pm
monsita
Благодаря на всички за отговорите. Не знаех, че има друга такава тема. Не съм я открила явно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети