Наречете го сондиране на мнение или въпрос на наивник или както си щете, но в последните времена ме мъчи един въпрос - дали същетствуват наистина т.н. лековити извори. Чували сте - пиете 2 - 3 шишета и язвата ви минава или ... и т.н.
Причината е че чух от втори, независим източник (лесно ме качват на черешата обаче) за лековит извор и трета нощ сънувам, че съм купил мястото, заградил съм го с ограда, сложил съм каса на входа и подобно на известния ни сънародник Аспарух Кънчов, печеля здраво от находчивостта си
Та как ви се вижда тази (за лековитостта) работа ?
Пет Апр 06, 2018 1:04 pm
vaskoo
Когато искрено вярваш - съществуват като лековити по начина по който си описал. Когато не вярваш - съществуват, но само като извори.
П.С.: къде не шега, къде по-сериозно, ама това е все едно да питаш дали има Господ, дали сме сами във Вселената и кое е първо - яицето или кокошката
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пет Апр 06, 2018 5:51 pm
Петър
Да не става въпрос за неизвестния край Зверино?
Пет Апр 06, 2018 6:27 pm
wanderer142
Разбирам което казваш, но мнението ти кореспондира по-скоро на въпрос от типа, дали вярвате в чудодейната сила на светената вода. Там нещата опират до вяра. А тук питам конкретно, дали е възможно поради особености на химичния състав (какво друго) вода може да помогне за лечението на болест. Де да можеше да ми излекува дисковата херния, но на всеки е ясно, че не би могла, колкото и да го искам и вярвам.
Така или иначе търсенето на този извор ще е повод за чудесен излет.
@Петър - аха, ама не разкривай подробности, че вече съм инвестирал в бодлива тел и водя преговори с няколко дрогерии.
Пет Апр 06, 2018 6:30 pm
Петър
Няма, съдружие или процент? ЛС!
Пет Апр 06, 2018 6:59 pm
wanderer142
Само Лична Среща! Не е проблем да се хакне акаунт и после трябва да правя минно поле.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети