Също - има ли пътека, по реката ли се върви, има ли опасност от объркване при ясно време до водопада?
"Големия водопад" - "Голям Копренски водопад" ли е? От водопада до хижа Копрен маркирано ли е?
Смятам да ходя средата-края на юни - като вас.
Ако тръгнеш от хижата за водопада, по черния път пропускаш сухото дере и се забиваш в следващото - на р. Графска. После си срещу течението нагоре. Не помня да има маркировка. Виж трака на Дидо.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Последната промяна е направена от mislesht на Вто Апр 03, 2018 4:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Също - има ли пътека, по реката ли се върви, има ли опасност от объркване при ясно време до водопада?
"Големия водопад" - "Голям Копренски водопад" ли е? От водопада до хижа Копрен маркирано ли е?
Смятам да ходя средата-края на юни - като вас.
Ако тръгнеш от хижата за водопада, по черния път пропускаш сухото дере и се забиваш в следващото - на р. Графска. После си срещу течението нагоре. Не помня да има маркировка. Виж трака на Дидо.
Аз мисля да използвам пътя за слизане, като вас. Трака на Дидо ми върши идеална работа. Още веднъж благодаря.
Пет Мар 30, 2018 7:24 pm
dido
Еми няма проблем, дано да ти послужи трака.
Да отбележа, че в оня момент на практика нямахме никаква GPS карта за ориентация. Решението отде да слезем, кое ребро да гоним и прочее, взехме след оглед на руската карта в района и разбира се, на око горе. В края на краищата се получи добра импровизация.
В момента в BGMountains има бая нанесена информация наоколо и можеш да спретнеш още по-добър вариант за слизане.
Да отбележа, че в оня момент на практика нямахме никаква GPS карта за ориентация. Решението отде да слезем, кое ребро да гоним и прочее, взехме след оглед на руската карта в района и разбира се, на око горе. В края на краищата се получи добра импровизация.
В момента в BGMountains има бая нанесена информация наоколо и можеш да спретнеш още по-добър вариант за слизане.
Ами бая сериозно съм решил м.юни средата-края на месеца, когато денят е по-дълъг и поточетата не са пресъхнали, да поскитам в района. Това слизане ще ми е нужно в някой от вариантите:
Заслон Мартиница-вр.Трите чуки-х.Копрен,
Вашето кръгче,
Каца камък-вр.Копрен-вр.Трите чуки-х.Копрен
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети