Моля ако имате наблюдения върху този часовник да го споделите
Сря Мар 07, 2018 1:28 am
rumen radev
Ползвам активно 3hr, около мен повечето приятели (нуждаещи се от такъв инструмент, а не за да демонстрират групова принадлежност) са също с такъв, но имам човек и с 5х. Впечатлението ми е, че единственото му предимство е във визуализирането на трака върху картата на часовника, но за мен това е лишено от особен смисъл - можеш, ако не си сигурен в маршрута, по който ще се движиш, просто предварително да си подготвиш трак и след поставяне в часовника, да го следваш. Отделно, за интересни планини карти и бездруго няма
Автономността при 3 е чувствително по-добра от тази на 5-цата - лично и категорично установено при "равни условия". Не е за пренебрегване и чувствителната разлика в цената - почти 3 пъти в полза на 3-ката. Ако имаш въпроси за 3-та серия - заповядай.
Ако имаш склонност към фешъна - изчакай лятото, по информация на дистрибутора, ще представят през есента следваща серия
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети