Пробвах. За БТС излезе това което вече знам и съм чел.
Обаче реших да пробвам с някое ТД. Познато до някъде. Не ми се сваля документа и качва отново тук но пробвайте там на страницата с примерно ей това ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО СВИЩИ ПЛАЗ- 2013
Прочетете доклада му. И основните прояви. Бах ... -ката. 90% от дружествата са така. Останалите в някаква степен и те. Това ли е смисъла на съществуване на тези организации. Смисъла на съществуване на БТС като тяхна шапка. Нямало пари. Няма щото не търсят. А не търсят щото не искат. Това е престъпление според мен. Спрямо техните членове първо. И после спрямо всички останали. Престъпление е това бездействие и пълен непукизъм.
Пробвах. За БТС излезе това което вече знам и съм чел.
Като пробва,направи ли ти впечетление,че информацията за управителен орган не е актуална,особено за предпоследния в списъка /R.I.P./,подписал договора за Мусала?Известно ми е,че с решение от 28.07.2017г на СГС,по ф.д.7381/1991г е вписан нов Управителен съвет,избран през м.април.
Въпрос и не само към теб:
По каква причина и кои лица носят отговорност за факта,че извършеното вписване по ф.д. НЕ Е ОТРАЗЕНО към днешна дата в Централния регистър на ЮЛНЦ,поддържан от Министерство на правосъдието,което според мен въвежда в заблуждение трети лица,демек такива като нас???
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети