Първият от тях - Диляна Лулчева - обвързва конкурса и с благотворителна кауза, която да се популяризира чрез гласуването:
Диляна Лулчева:
„Здравейте на всички,
...
Ще кажа само, че имам желание да обвържа участието си в гласуването с благотворителна кауза, организирана от мен и свързана с децата с аутизъм, с които работя като логопед и психолог. Ще обявя каузата скоро в групата, която създадох във фейсбук, както и пред БНТ2, които ме потърсиха вчера за интервю.
Тази кауза е свързана с това да изведем децата с проблеми извън терапевтичните кабинети и да ги включим в активности заедно с деца в норма. И подчертавам, че изходът на гласуването и моето заминаване за експедицията, няма да повлияят на каузата. Тя ще се случи при всички случаи, защото вярвам, че заниманията сред природата не са само за отмора, както и качването на върхове не служи само за самозадоволяване на егото. Поне аз така ги виждам нещата.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Хората с по 20000 гласа до днес шмекеруват. Във фейсбук нали може да се плаща за разпространение на информация до повече потребители? Вероятно това е единият начин, допускам втори и трети. От друга страна, Индия е огромна и дори съвсем малко хора да се заинтересуват и подкрепят, резултатът в абсолютна стойност е голям.
Добре е, че сега вече е достъпно и за българи.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети