Да,пропуснах,че за доброто ни изкарване "вината"беше не само на добрата кампания,но и на чудесното посрещане на Беговица,Тевно и х.Пирин,както и на срещата с колеги от форума-"Фена"и колежката,на която за съжаление не запомних името или ник нейма/наистина виното беше отлично и в достатъчни количества/.
И на трите хижи храната беше перфектна,отношението също.
Даже на Тевно езеро хижаря Иван,доста оплюван в някои пътеписи,не само,че ни позволи да си внесем мокрите обувки около печките,но и лично ги вързваше на пирони около печката в неговата кухничка.
И на трите места не ни правиха проблеми,че си оставяме масите недоразтребени за сутринта,вероятно и поради наличието на деца и липсата на др.туристи.
Единствено на х.Пирин, одеалата би било хубаво ако не да се сменят,поне да се поизперат по някакъв начин.
Не изключвам,че за доброто посрещане има значение и това,че навсякъде подхождаме с усмивка,без излишни претенции,а правим и добър оборот,е не точно на чай .
А, и още нещо-подсичането на Каменишка Кукла беше отвратително-през 20см-вия сняг се пропадаше м/у камъните,което още повече подсилва подвига на хлапетата.Нито едно не се размрънка,въпреки,че имаше насинявания и ожулвания.
Лично аз не бях ходил точно на такъв сняг, по точно такива морени и ще го избягвам за в бъдеще.
П.П. Хубавицата на снимките с широкополата шапка и слънчевите очила е дъщеря ми.Не можех да не се похваля
А, и още нещо-подсичането на Каменишка Кукла беше отвратително-през 20см-вия сняг се пропадаше м/у камъните,което още повече подсилва подвига на хлапетата.Нито едно не се размрънка,въпреки,че имаше насинявания и ожулвания.
Лично аз не бях ходил точно на такъв сняг, по точно такива морени и ще го избягвам за в бъдеще.
За втори път ми се случва да газя такъв сняг и за втори път казвам"Никога повече!!!!" Бях описал даже първото ходене до Тевно-по това време на годината-пропадаш в "шахти" по метър и не знаеш колко е дупката отдолу
Та затова и попроменихме идеята тази година в движение-след като качихме Сиврия(който понастоящем има претенции да е Джангал ) трябваше все по билото(Горна Джангалица) да продължим към Джано,Ченгел чал,упс-Кадиев рид и т.н....до Хамбарташ,но снегът беше гаден и безславно подвихме опашки и подсякохме към Демиркапия да се пуснем към х.Пирин
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети