Интересуваме каква екип.за +3000м н.в. е необходима?
Освен котки пикел.моля хората с повече опит да споделят и също така да кажат тънкости за изкачването на такиви височини.
Нед Окт 29, 2017 10:46 am
eng.Neychev
Регистриран на: 13 Юни 2014 Мнения: 46 Местожителство: Stara Zagora
На къде си се насочил? Има значение, къде ще се спи, с какво ще се храниш?
Нед Окт 29, 2017 5:03 pm
n group
Става въпрос за алпите.интересуваме инвентара който е необходим.
Нед Окт 29, 2017 6:38 pm
vladofff
n group написа:
Става въпрос за алпите.интересуваме инвентара който е необходим.
На такъв въпрос не очаквай конкретен отговор. По-добре кажи искаме да идем еди къде си по еди кой си маршрут... Така вероятността да получиш точен отговор неимоверно нараства. Инак каква е ползата, ако ти кажа, че на Матерхорн има хора които ходят по анцуг, а на Монблан - по потник и маратонки, а други пък - с хималайска екипировка. За обикновен човек и двете еднакво не стават...
Пон Окт 30, 2017 11:25 am
n group
Да например за тези върхове
Нед Ное 05, 2017 12:32 pm
vladofff
n group написа:
Да например за тези върхове
Има нещо странно. Хора които са в състояние да изкачат "тези" върхове, обикновено са наясно със себе си, възможностите си и най-вече екипировката за там. Предполага се някакъв предишен опит, въз основа на който, поне горе-долу да се знае какво се носи. Ако го има, защо са им форуми, ако липсва и затова питат, значи голям е шансът, като идат, въпреки всякакви съвети от непознати /ами ако са злонравни шегаджии?/, да го загазят яко. Иначе - каквото ще ползваш на зимен Вихрен по стената от север, горе долу това си носи и за Матерхорн лятото, за Монблан - не съм ходил, бил съм в околията, а от приятели знам, че като се развали времето става много страшно и никаква екипировка не може да ти помогне.
Нед Ное 05, 2017 2:45 pm
eng.Neychev
Регистриран на: 13 Юни 2014 Мнения: 46 Местожителство: Stara Zagora
Мога да дам инфо за Монблан. Бях на върха на 06.09.2017
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети