Искам да споделя, че не бе трудно да сваля безплатен oruxmaps и да го инсталирам... Интересува ме мога ли да ползвам трак на телефона, който е от друга машинка, т.е. професионална навигация ...разширението е(.gpx)....
Чет Окт 12, 2017 9:55 am
meridi
excalibur написа:
Искам да споделя, че не бе трудно да сваля безплатен oruxmaps и да го инсталирам... Интересува ме мога ли да ползвам трак на телефона, който е от друга машинка, т.е. професионална навигация ...разширението е(.gpx)....
Не знам дали зависи от модела на телефона, но аз ползвам точно така тракове с телефон LENOVO. До сега не съм имала проблем.
Чет Окт 12, 2017 10:55 am
excalibur
meridi написа:
excalibur написа:
Не знам дали зависи от модела на телефона, но аз ползвам точно така тракове с телефон LENOVO. До сега не съм имала проблем.
Благодаря... Не съм се сетил да пробвам
Чет Окт 12, 2017 10:57 am
loudidd
excalibur написа:
meridi написа:
excalibur написа:
Благодаря... Не съм се сетил да пробвам
Няма проблем ORUX-а да разчете .gpx файл с трак, записван от друга машинка, независимо дали е garmin или примерно друг телефон, с който чрез орукса си създал трак...
Пет Окт 13, 2017 11:08 am
purulent
gps координати
Здравейте, не съм сигурен дали това е точната тема, но по - подходяща не видях. Въпроса ми е, някой знае ли дали могат да се намират точки с оруксмапс, само с въвеждане на географска ширина и дължина. Прочетох ръководството на приложението "по диагонал", но нищо не намерих по въпроса.
Вто Яну 09, 2018 11:52 am
nickkal
Създавам точка с координатите. Може да се визуализира и да те ''води'' до там. Кавичките не са случайни.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Страница 16 от 16
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети