Здравейте, аз съм от София. Искам да направя 3-дневен поход в Пирин, но нямам автомобил. А и общественият транспортът е проблемен.
Бихте ли ми дали идея за маршрут за 3 дена по около 6-7-8 часа ходене на ден (може началната и крайната точка да са различни)?
Пон Сеп 18, 2017 10:15 am
bebo79
Re: Идеи за 3-дневен поход?
2016godina написа:
Здравейте, аз съм от София. Искам да направя 3-дневен поход в Пирин, но нямам автомобил. А и общественият транспортът е проблемен.
Бихте ли ми дали идея за маршрут за 3 дена по около 6-7-8 часа ходене на ден (може началната и крайната точка да са различни)?
Във фейса има група за споделено пътуване до Банско , почти всеки ден предлагат транспорт до там. От автогарата има маршрутки до х.Вихрен и от там където ти душа иска.Аз също съм от София и знам колко е кофти с транспорт до там но това е най бързия вариант.
Пон Сеп 18, 2017 12:58 pm
2016godina
Re: Идеи за 3-дневен поход?
bebo79 написа:
2016godina написа:
Във фейса има група за споделено пътуване до Банско , почти всеки ден предлагат транспорт до там. От автогарата има маршрутки до х.Вихрен и от там където ти душа иска.Аз също съм от София и знам колко е кофти с транспорт до там но това е най бързия вариант.
Не е проблемът стигането до Банско. А от Баснко до някъде за начална точка. Маршрутките са до 15.09., т.е. вече няма транспорт. Затова попитах....
Вто Сеп 19, 2017 9:10 am
tortomanin
Стигаш до Разлог с обществен транспорт. Ако идваш от Предела, както се очаква, искаш от шофьора да те остави на отбивката за Бетоловото /Пирин голф/. За три часа се самозанасяш до хижа "Яворов", една от най-хубавите в България. Нощувка и съзерцание на Стълбите. На другия ден маршируваш до хижа "Вихрен", резервно "Бъндерица". Абсолютно прилични хижи. Нощувка. На третия ден през Тодорина порта стигаш хижа "Демяница" /там бих спал в краен случай/ или продължаваш до Банско, откъдето се прибираш след нощувка.
Става ли?
ПП Такситата от Банско обикновено искат 30 лева до хижа "Вихрен". Не всички.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети