ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Вихрен и Кончето
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Вихрен и Кончето
Автор Съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
Баш си е така. За мене Вихрен е най-внушителен гледан от Тодорка, няма друга такава купчина камъни ...

Чет Ное 26, 2009 8:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Lawina

За мен истината е Каменица (но не бирата Very Happy )!
Чет Ное 26, 2009 10:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Alpina

Мнение :) Отговорете с цитат
И аз се разписах на връх Вихрен краят на Ноември с приятелката ми неподготвени по маратонки и дънки истинско преживяване и за нас голям успех ! Very Happy Very Happy
Съб Дек 05, 2009 4:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lawina

Браво,девойки!Господ е бил с вас...по маратонки и дънки щом сте се справили!Пък и това си е късмета на начинаещия!Само че за друг път да си знаете,че на Вихрен шеги не се правят и грешките са еднократни!Дерзайте и умната!
Нед Дек 06, 2009 1:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radi

Местожителство: Варна

Мнение Re: :) Отговорете с цитат
Alpina написа:
голям успех !

успех синоним ли е на резил?
Грешките не са бз последствия еднократно, може и повече - 7 пъти като за котките, а други си носят торба с късмет.
От седмицата може да се задраска едно, а торбата с късмета не се пълни, само се изпразва.
Нед Дек 06, 2009 1:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Alpina

Lawina написа:
Браво,девойки!Господ е бил с вас...по маратонки и дънки щом сте се справили!Пък и това си е късмета на начинаещия!Само че за друг път да си знаете,че на Вихрен шеги не се правят и грешките са еднократни!Дерзайте и умната!

не съм девойка !!
Нед Дек 06, 2009 10:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
amorpheus

Местожителство: София

Alpina написа:
Lawina написа:

не съм девойка !!

ти прочети другото което са ти написали, пък дали си девойка или старец няма особено значение Smile
Пон Дек 07, 2009 2:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Alpina

amorpheus написа:
Alpina написа:
Lawina написа:

не съм девойка !!

ти прочети другото което са ти написали, пък дали си девойка или старец няма особено значение Smile

Да прочетох го и благодаря на колегите и си визимам поука за следващият път
Пон Дек 07, 2009 10:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
posranal

"И аз се разписах на връх Вихрен краят на Ноември с приятелката ми неподготвени по маратонки и дънки истинско преживяване и за нас голям успех !"

под една от снимките, беше споменато, че са се разминали с хора с маратонкиSmile
да не сте виеSmile

иначе - фантастично е било
Пон Дек 07, 2009 10:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
posranal

гледам снимките и завиждам .. благородноSmile
преди 10-ина години, само, че през лятото прекарах на тоя заслон две нощи, такова небе никъде не съм виждал! (то това ми е последното преди бургазлийката да ме замъкне да изпивам ракията на баща и)
много ви се радвамSmile
Вто Дек 08, 2009 12:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
posranal

без кометар

"- Колко струва една акция?

- Например за изгубените в Стара планина туристи сумата за акциите беше голяма. Не мога да кажа точно колко, защото хората ни сами си осигуряват екипировката и специалните съоръжения като въжетата. А след 2-3 акции оборуването и екипировката трябва да се подмени, защото се амортизира. Такъв инвентар трябва да отговаря на изискванията, защото, ако нещо се случи и ние не сме изрядни, не сме спазили стандартите, можете да си представите каква отговорност ще поемем.

- Добре, но приблизително колко струва една акция?

- Поне 5000 лв., а понякога и повече."
Вто Дек 08, 2009 12:30 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.