Мисля началото на септември да разходя сина ми - ЦПШ - Мальовица - седемте езера - ЦПШ , и се чудя дали да пренощуваме на х.7те езера ,или да го изморя тотално ,и да слезем до х.Скакавица. Някой с актуална информация за хижата? Никога не съм влизал там , макар че съм минавал покрай нея неколкократно.Общо взето ще съм благодарен за всяка информация.
_________________ Good Judgment Comes from Experience, but Experience Comes from Bad Judgment.
Пон Авг 21, 2017 10:19 am
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора
ами щом тръгвате и приключвате на ЦПШ,по-добре да спите на езерата,а на другия ден-х.Вада-ЦПШ.Желая ви приятно изкарване!Маршрутът е много красив и обзорен!Ще минете и покрай Урдините езера!Успех!
Мдаа , май никой не е ходил на хижата на Дъновистите 😁 или си пази информацията за себе си. Ще взема да питам в бг-мама 😂😂... или направо да палим към Скакавица ...?
_________________ Good Judgment Comes from Experience, but Experience Comes from Bad Judgment.
Сря Авг 23, 2017 10:28 am
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1266 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Към Скакавица
stefansmail написа:
Мдаа , май никой не е ходил на хижата на Дъновистите 😁 или си пази информацията за себе си. Ще взема да питам в бг-мама 😂😂... или направо да палим към Скакавица ...?
Последно преди 5-6 години трябваше да сме на Рилски езера 2 вечери. След първата отидохме на Скакавица. Преди това минахме през Седемте езера, по-приличаше на хижа от онзи хотел, но така и не останахме. За Скакавица само хубаво. Вярно че беше отдавна, сменили са се хижарите, но красота и спокойствие цари там. Че и на другата година РД си срещах там. Ееех водопада!
Скакавица си е супер , май вече са приключили ремонта на съседната постройка , старата чайна , ако не се лъжа. Просто имам притеснения за продължителността на прехода. До там имам допълнителни един два часа , според темпото, а на малкия , ще му е първият по сериозен преход.Та за това се замислих за х.7те езера 😀
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети