Автор |
Съобщение |
wanderer142
|
|
|
|
Има ли вероятност следващият месец да се намери място за нощувка на заслон Ботев? Или е според както дойде?
|
|
|
Сря Юли 26, 2017 10:43 pm |
|
 |
Даниел
|
|
|
|
 |
 |
2 ден: х.Ехо-х.Добрила: 12.5 часа. Размазахме се. Трябваше да се направи от х.Козя стена.
|
Да, според мен е доста удобно. Миналата година точно така го разделихме и ни отне по около 7 часа Клисура - Козя Стена и Козя стена - Добрила, съвсем културно се получи. А и на Козя стена хижарите са образи 
|
|
|
Чет Юли 27, 2017 1:55 pm |
|
 |
yonkok
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
2 ден: х.Ехо-х.Добрила: 12.5 часа. Размазахме се. Трябваше да се направи от х.Козя стена.
|
Да, според мен е доста удобно. Миналата година точно така го разделихме и ни отне по около 7 часа Клисура - Козя Стена и Козя стена - Добрила, съвсем културно се получи. А и на Козя стена хижарите са образи  |
Имаше едни мекици там за закуска, ама не намазахме. Частна поръчка било
|
|
|
Пет Юли 28, 2017 10:40 am |
 |
 |
HHristov
|
|
|
То май рядко някой намазва там. Само частници. 
|
|
|
Пет Юли 28, 2017 3:19 pm |
|
 |
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
 |
 |
То май рядко някой намазва там. Само частници.  |
Е те там хазяите са профита-с тениски и всичко по-по-най-как гозбите да не са за богопомазаните?
а за заслона-питайте ве хора-има телефони-не отлагайте да не намалявате шансовете си...а сега и с тая спалня на върха-трафикът се оайлячва значително 
|
|
|
Пет Юли 28, 2017 8:16 pm |
|
 |
Даниел
|
|
|
|
 |
 |
Имаше едни мекици там за закуска, ама не намазахме. Частна поръчка било |
Не знам защо така. Ние пък пътьом бяхме намерили едни сърнели, като пристигнахме ни ги сготвиха много вкусно. Изобщо не правиха сметка на труда и продуктите си, просто ги сготвиха и ни ги сервираха, едва успях да ги убедя да хапнат половината. Особняци, но с нас се държаха гостоприемно, поговорхме си доста, чудихме им се как успяват да гледат малко дете горе. Аз лично останах с добри впечатления.
|
|
|
Пон Юли 31, 2017 10:39 pm |
|
 |
yonkok
|
|
|
|
А,не, аз не давам лошо мнение за хижата и хижарите. Просто си мрънкам, че не намазахме мекици, а само го гледахме. Иначе хапнахме леща, вкусна.
|
|
|
Пет Авг 04, 2017 11:47 am |
 |
 |
|