MapSource Route => View in Google Earth - проблем
Здравейте,
преди това си работеше перфектно. За последно съм го правил на 23.11.2016 (по датата на последния трак прехвърлен в Google Earth). Опитах вчера и ми даде, че не е инсталиран GEarth, a той си е в наличност и е стартиран. MapSource е 6.16.3. Google Earth е 7.1.8.3036. Единственото което може да се е променило е да се е ъпдейтнал GEarth. Не знам каква версия е бил към 11.2016. Деинсталирах и инсталирах всичко наново - нищо. Това става на Win7 32. Опитах на XP SP3 - същата грешка. Опитах и на друг комп Win7 64 - същата грешка. На последния също си работеше едно време, но не мога да датирам точно. Него ми се наложи да го форматирам 03.2017 и вчера точно това го сложих на съвсем чисто, но не би.
Някой има ли идея как може да се поправи?
Вто Апр 04, 2017 10:29 am
vlsp
Пусни Command prompt и стартирай това: "C:\Program Files (x86)\Google\Google Earth\client\googleearth.exe" /regserver
Възможно е да е различна командата при теб при друг Уиндоус или път за инсталация.
Сря Апр 05, 2017 8:45 am
DimSimeonov
Благодаря много! Стана и си работи перфектно.
Само да поясня евентуално за други. Когато опитах да изпълня командата от файлов мениджър, Win-а се намръщи - поиска админ права. Та затова си го пуснах от команд промпта, като него го пуснах с админ права.
Тази команда всъщност не пуска GEarth. После него си го пуснах с иконата на шорткъта.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети