Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ
Сняг
Здравейте много сам радостен сега си слизам от хижа Гоце Делчев а горе вече има 5 см сняг и е много красиво направо раскош.Ето че зимния сезон започна.
Днес към 17 ч. върховете на Синаница и Башлията бяха побелели.Честит първи сняг.
Пет Окт 30, 2009 6:54 pm
koce
Супер,дано е натрупало по високите части на Южен и Среден Пирин,че зимата дава на планината друга красота.И да почваме да мокрим обувките.
_________________ Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост,
твойта прелест,
ах, те имат край.
Пет Окт 30, 2009 7:14 pm
mimthe
Здравейте и от мен-Мария,аз съм от скоро в форума.Търсех самар за бебе но вече разбрах от къде да си купя и то на добра цена-60лв. За сега още сме без такъв и се чудя дали е добра идея да се качим със синът ни(който е на 1г.и половина на Витоша при тези заснежени условия
Пет Окт 30, 2009 9:20 pm
albena :-)
ехаааааааа
сняг
чакам с нетърпение снежни, зимни ходения
Мария - аз бих изчакала хубав слънчев зимен ден, без вятър за качване с малкия
Съб Окт 31, 2009 12:24 am
Явор Митев
Аз тъкмо пристигам от София в Габрово....честит първи сняг и на вас. Айдееее на зимните гумииии....ако знаете как на няколко пъти танцувахме с каполината. Още съм с летните гуми, макар и нови.
Пътувах ужасно. Тези хора са луди...абсолютно луди. Карат като ненормални...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети