EXIIIT написа:
Тази вода да не е след Мечулица по пътя в дясно
Ех тази Мечулица, главен ориентир за всичко друго по пътеката
Значи това е мистерията - как се казва мястото след Мечулица по пътя, където вдясно има вода
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Ех тази Мечулица, главен ориентир за всичко друго по пътеката
Значи това е мистерията - как се казва мястото след Мечулица по пътя, където вдясно има вода
"ЕХ ТАЗИ МЕЧУЛИЦА"!
Става ми едно хубаво, ама много хубаво, та чак тръпки ме лазят.
Една осъществена идея, благодарение на много добри хора. Искам да им благодаря на всички, за напътствията, за труда, за прекараните хубави мигове около Данчулица. Но как, как да им благодариш на всички?
Бъдете живи и ЗДРАВИ всички. Нека всеки да може да каже "чешмата на нашия форум".
Опитах се да направя същото до селото ми - не се получи. Може би съм слаб агитатор или хората не са като тези от нашия форум!
Повече от две години не съм бил там, на пролет ще направя едно посещение.
А кажете де.....къде е тази водичка, що така правите, все да Ви се карам.
Според мен е след ВЕЦ "Мечулица" по пътя в дясно, на 20-тина метра в гората.
Яни казвай без бой........или Стефко да каже, че той по-знае, или знахарката Лари също да подаде нишан щом е снимала там.
Вто Ное 22, 2016 11:05 am
tzezko
награда
Предлагам на "мистериозите", които и да са, да организират награда за всяко вярно твърдение по темата.
Пример:Предположението "Това не е ли ей там след това, преди онова?" няма да бъде премирано, но твърдението: "Еди кой си е замесен!" да бъде поощрено.
В края на периода преди някое голямо туристострупване да бъдат обявени печелившите, както и техните награди според тежестта на твърдението.
Отново пример: "От маркуча тече вода." е вярно и изказалият го се награждава с едно кебапче, може и мъничко отхапано, докато "Това е еди какво си, намира се еди къде си и т.н...." да получи кебапче и кюфте например.
Аз бих приел отговорната задача да осигуря наградния фонд.
Вто Ное 22, 2016 1:37 pm
EXIIIT
Димо спечели вече наградата щото ми каза къде е ..................
хаххах.
Останалите няма смисъл да се напъват повече понеже съм курумпиран ще я делим на две.
Вто Ное 22, 2016 2:34 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
EXIIIT написа:
Димо спечели вече наградата щото ми каза къде е ..................
хаххах.
Останалите няма смисъл да се напъват повече понеже съм курумпиран ще я делим на две.
Отговори, в които има думи и изрази като "в ляво", "от където", "на дясно", "пътя продължава", "от превалът се тръгва" - водят до дисквалификация, да не говорим за пропуснати запетаи, което също води до невалиден отговор.
До сега никой не назова правилното име на местността. Така че мистерията си остава.
Жокер: От поляната стотина метра над извора се открива чудесна панорама към връх Баба, Звездец, Мургаш, Софийска планина, Витоша и Люлин, както и към почти цялата Рила (от Сунгурли чал до Малък Полич).
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
EXIIIT написа:
Според мен е след ВЕЦ "Мечулица" по пътя в дясно, на 20-тина метра в гората.
Е там е, но не са 20 м, малко повече са
Хайде някой да казва Осенов преслоп и да печели наградата, че да пуснат майсторите отчет какво и как са направили
Между другото едно находище на диви ягоди има наблизо, ама и то е мистерия, хахаха
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Айде печеля" Осенов преслоп". Пак аз спечелих бре какъв късмет.
Сега да видим отчета на майсторите, че ми се струва да има неправомерно усвояване на средства.
Сря Ное 23, 2016 10:31 am
tzezko
Не варкайте!
Разбрах, че верните отговори ще се обявяват в петък, а всеки верен такъв е печеливш дори и да повтаря предишния. Сигурните в успеха си да се стягат за неделя.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 1 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети