Автор |
Съобщение |
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
От първа ръка |
|
Убаво е вода от извора да се пие!
Яз понеже съм пешак и все по Острешка река съм са качвал от север. Изясни се пАто, ще играе кууоту следващия път!
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Пет Окт 07, 2016 1:29 pm |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
Re: От първа ръка |
|
|
|
Убаво е вода от извора да се пие!
Яз понеже съм пешак и все по Острешка река съм са качвал от север. Изясни се пАто, ще играе кууоту следващия път! |
На рамо, ако е нагоре играта.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Пет Окт 07, 2016 1:41 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Пожелавам ви приятно изкарване Яд ме е, че няма да съм и аз с вас на Пътеката Особено щом срещата е на най-хубавото място от моето Ком-Емине, с най-незабравимия спомен от него.
Не забравяйте да напишете после по няколко думи как е минало и да покажете снимки, като не мога да присъствам, поне да погледам репортажи
Лек път нагоре и хубаво време там!
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Съб Окт 08, 2016 3:46 am |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
Вай, вай, вай! |
|
И от мен едно голямо ЖАЛКО! Имам майстори на балкона, да пзи БОГ от майстори в квартирата и Димитрички по Пътеката!
Жако и за вас, че няма очевидно, от предния пост, и торта на сборният пункт. Жалко за мен, че не цоцкам бирка до вас. До следващия път!
Наздраве, дружина!
|
|
Нед Окт 09, 2016 12:07 am |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
Нед Окт 09, 2016 7:16 pm |
|
|
staria
Регистриран на: 13 Ное 2010 Мнения: 218 Местожителство: гр.Ботевград |
|
|
|
Добре се получи. И времето беше с нас. Благодаря на всички, които дойдоха за приятните мигове! Снимки.
|
|
|
Нед Окт 09, 2016 10:15 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
|
|
Добре се получи. И времето беше с нас. Благодаря на всички, които дойдоха за приятните мигове! Снимки. |
Не мога да отворя снимките
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Пон Окт 10, 2016 6:15 am |
|
|
staria
Регистриран на: 13 Ное 2010 Мнения: 218 Местожителство: гр.Ботевград |
|
|
|
Извинявам се за грешния линк. Снимки тук.
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 9:40 am |
|
|
zlink
|
|
|
|
Аз съм очарована от прехода до Тъжа. По билото към Голям Кадемлия духаше силен, студен вятър и заледяваше всичко в мъглата,включително и нас. Истинска зима. Вървях и си представях как работя с отрязани пръсти и съм адски доволна,че преживях това,защото втори път така неподготвена едва ли ще тръгна.
На Тъжа, както винаги беше задушевно. И сплотено. Никой не гаси лампата,когато си ляга. Затова пък най-ранобудните /Тошко/ я пали шумно сутринта и нарежда да се става
Само да добавя, че х. Триглав е страшно добра. Обстановката предразполага много хубави купони, хижаря Цецо е много симпатичен, отзивчив и меси страшна питка. И има богата музикална българска колекция. И невероятен котарак. И не разбрах дали пише тук често,но е част от този форум и бихме могли да направим следващата сбирка там. Това е само идея.
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 5:14 pm |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
Фото-албум
За тези които нямат фейсбук или все още не сме приятели там
|
|
|
Вто Окт 11, 2016 10:31 am |
|
|
packo packov
|
|
|
|
|
Фото-албум
За тези които нямат фейсбук или все още не сме приятели там |
За тези, които ТЕ нямат във Фейсбук, или тези, които нямат Фейсбук? Че аз нямам и не ми ги отваря.
|
|
Вто Окт 11, 2016 1:03 pm |
|
|
viktoriat
|
|
|
|
|
|
За тези, които ТЕ нямат във Фейсбук, или тези, които нямат Фейсбук? Че аз нямам и не ми ги отваря. |
Разгледай моите https://goo.gl/photos/ktVVzNjeoCRBcWMS6
И така мисля, че срещата се получи добре. Благодаря на всички, които решиха да дойдат и удостоят с присъствието си нашето събитие.
Да разясня за тези, които го определиха като форумна среща - не това не е форумна среща, а среща на любителите на Ком - Емине, измислена от нас Тошко и Вики. Имаше присъстващи както от форума, така и такива извън него. Но мисля, че това не е от толкова голямо значение, важното е да се видим със стари познати и да си поговорим.
И пак благодаря на всички, които отделиха част от свободното си време и дойдоха, от близо и далеч!
_________________ http://komine2015.blogspot.com/ |
|
|
Вто Окт 11, 2016 1:54 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Вто Окт 11, 2016 10:35 pm |
|
|
tzezko
|
eй, излезе от нелегалност най-после |
|
Испешъли за тебе в "Срещи и уговорки".
|
|
|
Сря Окт 12, 2016 4:55 pm |
|
|
Vanq
Регистриран на: 11 Окт 2013 Мнения: 1 Местожителство: Sofia, Bulgariq |
|
|
|
Здравейте и от мен. Имала съм профил във форума без да го знам. Преди доста време го направих без представа, че се е получил.
Срещата мина и вече чакам нова.
|
|
|
Сря Окт 12, 2016 7:49 pm |
|
|
|