Автор |
Съобщение |
il4o_voivoda
|
|
|
|
Голяма тишина е настанала. Май всички искат да приключат със зимата! И тогава...
|
|
|
Сря Мар 16, 2016 11:17 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Понеже доста пъти ме питаха кога ще е форумната среща тази година. Ето го и отговорът:
На 08-09 октомври 2016 година ще има среща на хижа "Тъжа" в Стара планина. Заповядайте!
Повече подробности - в настоящата тема и в тази тема - http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=11175
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Чет Окт 06, 2016 3:40 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
|
|
Понеже доста пъти ме питаха кога ще е форумната среща тази година. Ето го и отговорът:
На 08-09 октомври 2016 година ще има среща на хижа "Тъжа" в Стара планина. Заповядайте!
Повече подробности - в настоящата тема и в тази тема - http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=11175
Добре че не го решихте в събота сутринта
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват! |
Добре че не го решихте в събота сутринта
|
|
|
Пет Окт 07, 2016 12:03 pm |
|
|
SHOGO
Регистриран на: 10 Окт 2014 Мнения: 229 Местожителство: град София |
|
|
|
Това е само една среща на "Любители и нелюбители на Пътеката Ком-Емине", но не мисля че има нещо общо с Форумна среща!
Разбира се това е Мое мнение, и не ангажирам никой с него.
|
|
|
Нед Окт 09, 2016 10:33 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Май гроздето е кисело
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Пон Окт 10, 2016 6:16 am |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
Това е само една среща на "Любители и нелюбители на Пътеката Ком-Емине", но не мисля че има нещо общо с Форумна среща! |
Е, тя и предната беше под наслов "либителите на карлоския балкан". Но наистина да се отъждествява форума с ке-то е доста криво. Не че има значение.
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 7:37 am |
|
|
SHOGO
|
|
|
Няма нищо кисело. Аз си ходих на Годишната сбирка на Планинари на Сакърджа и си беше супер, но Съм напълно съгласен с по-горе изложените коментари на Фена и Маклауд.
ПЪРВО - твърде късно се обявява(вече имах уговорки и планирани маршрути за събитието на Планинари) и ВТОРО ... ясно е вече ... да си направим сбирка на "Любители и нелюбители на Пътеката Княжево-Бялата вода" и тя ще бъде също на ФОРУМА ако "каже" Стефчо или друг симпатяга.
Важното е никой да не се впряга и пеняви, просто изказвам мнение, нищо повече. Поздрави.
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 10:24 am |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
|
Стефан само използва темата за форумната среща,за да покани всеки,който иска и може -да се присъедини.!К'во е станало като е поканил всички някъде ,където пак са само хора от форума?!
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM |
|
|
Пон Окт 10, 2016 11:07 am |
|
|
Станислав
|
|
|
|
Гроздето кисело, оцета сладък, тинтири-минтири. И аз си мислех, че това е среща на КЕ-ци, и чаках обява за провеждане на обща форумна среща, ама ниц. В четвъртък вечер прочетох, че това щяло да бъде СРЕЩАТА. Ако щете.
<jsp:setProperty name="Станислав" property="feel" param="sad" like="Piss off"/>
Чаках да се съберем и да се видим с повече форумци накуп, ама не било писано.
Трай коньо до пролет.
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 9:04 pm |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Чакайте малко, поне снежец да падне и ще се съберем някъде.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Пон Окт 10, 2016 9:18 pm |
|
|
Kent
|
|
|
|
Аз от индифирентно отношение към КЕ ,ще взема да стана пак почитател. Не за друго, ами покрай опити за постижения това лято научих за чудото - гуарана. И си купих да пробвам. Верно хапчета, а не чай. Дигат ме от гроба половин час след изпиване и държат два-три часа в свежа кондиция.
Има резон в това КЕ, мисля ще да ме спечелите.
/то и аз съм го правил, но в ерата на развития социализъм/.
Тогава се запознах с Вълко от Левски. Тоя човек е неподвластен на времето
|
|
|
Пон Окт 10, 2016 9:23 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Вземете я преименувайте тази тема на "В очакване на Форумната среща" и Самюъл Бекет ряпа да яде
За мен думите "форумна среща" означават съвсем буквално "среща на хора от форума" (независимо от техния брой и независимо от формулировката)
Тошко си е направил труда да организира среща, Стефан има добрата воля да ви покани, пък на вас ви е криво... То и аз не успях да отида, ама не ми е криво, а се радвам че се случват такива хубави форумни срещи. Дай Боже и занапред да има
И понеже си споделяме на кой какво му е криво - криво е на една "официална форумна среща" да дойдат разни хора, които да заявят гордо, че нямат нищо общо с тоя форум, не го следят и не само това, ами и никога не биха се регистрирали в него. Аз самата съм канила външен за форума човек на една от срещите, но поне ми чиниите после
Няма лошо да сме колкото повече - толкова повече, но дето се вика - чувствай се като у дома си, ама не забравяй че си на гости
Сигурно има причини след Момина поляна да няма друга среща. Ако обаче няма причини и е просто случайност - ето ви повод да направите една истинска голяма форумна среща, нямаща нищо общо с Ком-Емине и Княжево Както обичам да си казвам - кой ако не ти и кога ако не сега!
Хайде, пък дано не ми обясните колко не съм права на следващата форумна среща
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Сря Окт 12, 2016 8:13 am |
|
|
SHOGO
|
|
|
В първия абзац има няколко несъответствия, но това е въпрос на лична гледна точка. Моята явно е по-различна.
Като цяло нещата са така както ги каза. Няма какво да добавя.
|
|
|
Сря Окт 12, 2016 10:06 am |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Понеже се задава нова форумна среща - да не вземете да изпуснете и нея:
За любители и нелюбители.... "100 кебапчета и 100 кюфтета" ООД кани всички желаещи на тържествено...
П. П. Чудя се какво стана с форумните срещи на любителите на Родопите, провеждащи се традиционно от 1 до 6 май?
П. П. П. А се сещам, че имаше идея и за форумна среща на любителите на зимната планина на някое труднодостъпно място...
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Чет Окт 13, 2016 7:12 pm |
|
|
|