Още докато се изкачвах по върховете от Рибни езера към Македония (по Е4 през август), гледайки отгоре към Семково - се оформи идеята със съпругата ми да се установим там за няколко дни и да пообиколим наоколо. Сега го направихме. Бях чел, че около хижата мястото е красиво. Обаче на живо езерото и околността страшно ми хареса. Имахме щастието да се срещнем при езерото с още един член на форума - Диана. Бях харесал много снимките и точно от този дял на Рила (само отпреди няколко дни) и сега се запознахме на живо. Късмет! Първият ден отделихме на парка в Белица - да погледаме мечетата. Вторият се разходихме до Сухото езеро - лека и красива пътека, а езерото си е голямо (откъде е "сухо" не разбрах). На третия ден се разходихме до х.Македония - по Динков дол. Накрая стигнахме до яз.Белмекен, като идеята беше ако времето позволи последния ден да се разходим към хижата и върха. Обаче прогнозата за дъжд се потвърди. Заваля през нощта и на сутринта продължи. Така че остана за друг път. Малко снимки.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети