Автор |
Съобщение |
Gaby Nsun
|
х. Копрен и още някой - напр. модератор ;) |
|
Споделете актуален телефон на х.Копрен, предварително благодаря!
Последната промяна е направена от Gaby Nsun на Чет Окт 08, 2009 5:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Нед Окт 04, 2009 4:10 pm |
|
 |
ggattov
|
|
|
здравей
питай колегата Tonysd почти на 100% съм сигурен че го го знае най-актуалния
а той ако ми види писаното ще ти го напише 
|
|
|
Нед Окт 04, 2009 7:29 pm |
|
 |
Gaby Nsun
|
х. Копрен |
|
Blagodarsko, nadyavam se da go prochete, pusnah mu i lichno 
|
|
|
Нед Окт 04, 2009 8:02 pm |
|
 |
Tonysd
|
|
|
Това е телефона. Приятна разходка и поздрави на хижарите
0878258095
|
|
|
Нед Окт 04, 2009 9:44 pm |
|
 |
ggattov
|
|
|
само по между другото кога мислите да ходите натам?
и само да хижата или някакво конкретно преходче.....?
ПС: няма да споменавам, че Копиловци ми е село та за това ми е интересно
|
|
|
Нед Окт 04, 2009 10:09 pm |
|
 |
Gaby Nsun
|
|
|
Благодаря на tonysd, поздравите ще ги имат хижарите
за ggattov: Ходенето сме го намислили за 10.10 - 11.10, освен купон на хижата, със сигурност ще има и катерене ....
Готина седмица..........
|
|
|
Пон Окт 05, 2009 9:08 am |
|
 |
ggattov
|
|
|
В такъв случай мога само да ви пожелая хубаво време 
|
|
|
Пон Окт 05, 2009 12:09 pm |
|
 |
Gaby Nsun
|
Към модератора, относно телефона на х. Копрен и други хижи |
|
Познайте колко време ми отне намирането на телефони и свързването с х. Копрен, Профилакториума, някакви новопостоени бунгала в раьона на Копрен и най накрая с х. Ком. Отговора е 2 дена! Ровене из нета, писане на лични съобщения на лица от форума, званене по телефони, та дори на Кметството в с. Копиловци и в Берковица, но вече не си спомням точно на кой от толкоз позванявания. Честито на мобилните оператори от мен Та тънката ми мисъл е, във форума за всяка планина има заключена тема: Важна тема: Къде да нощуваме в ................ - информация за хижите. Нека информацията се обновява, както е и посочено. Всеки един от нас е добре да спомага с нова информация, предполагам не всички писещи тук ходейки в планината спят на палатка.
Ето малко телефони от мен: 1. На хижа Копрен 0878258095 /на този тел. никои не се обажда, постоянно една кака ми казва: Виваком ще предаде за обаждането ви/ От Кметството в селото ми дадоха друг номер 0878946556 /жената с която се свързах ми каза вече на този тел. да се обаждам/.
2. На профилакториума /само за информация на желаещите/ 0878266265
3. На бунгалата /също за инфо/ 0889318298
4. Хижа Ком 0882966499 /имам и личния на хижарката, но в случай 4е не се свържете на посочения, пишете на лична/
5. Хижа Добрила - освен посочения от модератора, който все още е валиден, ето още един 0886119136
Имам и на хижа Амбарица, но в момента не го намирам за да го сравня с посочения.
Е, това за сега от мен.........
P.S. - извинявам се на модераторите, но мисля че трябваше да го пусна като препоръка, ама карай.... Мисля че ще ми простят 
_________________ Всеки може да постигне всичко, ако намери истинския път към себе си, осъзнавайки, че заобикалящата го действителност не е това, което е!!! |
|
|
Чет Окт 08, 2009 5:56 pm |
|
 |
kaleeff
|
|
|
За другите хижи нямам представа но за копрен специално до скоро там нямаше покритие на GSM. За това трудно си го намерил.
|
|
|
Пет Окт 09, 2009 10:44 am |
 |
 |
mislesht
|
|
|
Като модератор на този раздел, смея да твърдя, че коригирам данните, ако посочите нови актуални. Онзи ден обнових телефоните на з.Ботев, след като получих актуалните. Та тънката ми мисъле - пишете и ще добавяме! Не вдигам шум като го правя та затова не се забелязва . Ще коригирам и тези.
Относно факта, че темата е заключена - така ще си остане по обясними причини.
П.П. Телефона на хижа Ком за старата ли се отнася или за новата?
А и за района на х.Копрен, който не е ходил, да си има едно на ум за нощни чалга изстъпления! В случай, че не обичате чалга(србско и др.) и смятате да поспите нощем...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пет Окт 09, 2009 12:49 pm |
 |
 |
Gaby Nsun
|
|
|
Твърдо съм За темата да си остане заключена, по обясними причини С мнението си искам да призова всички форумци да спомагат за актуализиране на данните, като уведомяват модератора своевременно.
За хижа Копрен не мога нищо да кажа, не съм ходила, имах желанието но всичко е заето за тези почивни дни. Затова и отивам на Ком. За някоя и друга сръбска песен - ок, но за чалга - ужас
Телефона се отнася за новата хижа.
_________________ Всеки може да постигне всичко, ако намери истинския път към себе си, осъзнавайки, че заобикалящата го действителност не е това, което е!!! |
|
|
Пет Окт 09, 2009 4:00 pm |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Пет Окт 09, 2009 4:07 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
|
 |
 |
А и за района на х.Копрен, който не е ходил, да си има едно на ум за нощни чалга изстъпления! В случай, че не обичате чалга(србско и др.) и смятате да поспите нощем... |
за съжаление много вярно и точно казано.... а района е доста обхватен и направо може да се кръсти - вилна зона......
преди години беше супер място......... за сега се успокоявам, че по нагоре в планината никой още не се е сетил да строй... но може и това да стане.....
а да видим някой дали може да ми отговори на въпроса: според вас колко нелегални постройки има там?..... и колко легални съответно.....
а от тая година не знам дали някой е забелязал има и култови и иновационни табелки на някои ливади...... "for sale"?!?!
|
|
|
Съб Окт 10, 2009 1:39 am |
|
 |
ggattov
|
|
|
 |
 |
За някоя и друга сръбска песен - ок, но за чалга - ужас |
няма някоя и друга..... всички възможни хитове от 68-ма насам.......
просто те уведомявам за реалността 
|
|
|
Съб Окт 10, 2009 1:45 am |
|
 |
Gaby Nsun
|
|
|
С всички възможни хитове от '68 година насам бих се пожертвала заради природата 
|
|
Съб Окт 10, 2009 5:31 am |
|
 |
|