Въпрос
Някой може ли да помогне колко време отнема маршрут ЦПШ- Йончево езеро- Страшното езеро- Голям Купен- ЦПШ...? И след Купена да минавам през камънака към БАК- втора тераса- хижа Мальовица или да се връщам обратно през Йончево, че утре мисля да го пробвам и вечерта в София...?
Предварително благодаря!!!
Аз бих направил така - ЦПШ - х.Мальовица - Ръждавица - з.Страшното езеро - вр. Голям Купен - з. Страшното езеро - Йонцево езеро - ЦПШ. Не за друго, а защото искаш да се върнеш в голямото село същия ден. Тва за ок. 7 - 8 часа рахат оденье - зависи как си с темпото де.
През Ловница, БАК и втора тераса ще ти се удължи като време маршрута. А не си Никси, нали?
Здрасти!
Минавал съм го този маршрут по обратния ред и така ти го препоръчвам:
- от ЦПШ до БАК е около 2 ч.
- после слязохме на долу към Прекоречкия циркус до Страшното за около 1 ч.
- и надолу през Йончево езеро до ЦПШ за 2 ч.
П.П. Утре мисля да оставя колата на ЦПШ и през вр. Мальовица и Вазов връх да спя на х.Вазов;
- на сл. ден през Урдиния циркус и по Урдина река да се прибера на ЦПШ- май звучи не зле, а))
Успехи!
Последната промяна е направена от andimit на Сря Окт 07, 2009 9:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Мерси и уточнение
Зимата бях 3 дни след НГ на хотел Мальовица. Ходихме до Ръждевица но не тръгнах към хижата по реката, а се върнах от хотела към паркинга долу, т.е. малко обратно и по табелата Мечит. Как от хижа Мальовица да отида до Ръждавица както ми препоръчваш, а иначе преди 2 седмици бях на БАК и качих Орловец ама ми се струва доста ако добавя 2 те езера и Голям Купен...
Сря Окт 07, 2009 9:39 pm
excalibur
Здравей, andimit!
Продължих да ползвам аватара на "старото куче" но се реабилитирам с инфо, че пътят Бистрица, Железница, Белчин баня е вече супер...Караш през Витоша колкото можеш. Мисля да се изнеса от Овча купел към 6.30 и по този път до ЦПШ...Ако тръгваш по същото време някъде може да се засечем по трасето...
Мерси Risto намерих упътване от хижата по червена маркировка през реката та до Страшното....
P.S. А и да се пофалим Nokia-E 52 с GPS навигация и новата офроуд карта на руски
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети