Христо, спор няма, че е най-пряко. Въпроса е, че от там не е подходящо да се качва, защото е много стръмно. Не мисля, че е имало някога пътека. Няма никакви следи. Виж как цепи директно изолиниите. Стана ми интересно и.. 22,5% е средния наклон
Ами,аз точно така го изкачих...С навигацията...и само нагоре..!И не е чак такова голямо драпане-щом не помня да съм се изморил много,пък аз не съм много силен турист!
Пон Авг 22, 2016 9:40 pm
pavle
Да не е толкова драма да се издрапат едни 400 метра, но както каза Родопите са по-слабо посещавана планина и за да идват повече хора пътеките трябва да са подходящи за средностатистическия турист. Не може да разчитаме, че всички харесват храсталясване по стръмни баири без пътека.
Пон Авг 22, 2016 9:59 pm
Hristoa76
Така е,в Родопите маркировката е потресаващо зле( за съжаление)!Но,пак казвам,реклама трябва...Ето,Гарванов камък,над Баткун,прекрасна гледка,Цепина се вижда като на длан...!Малко хора знаят това място,да не говорим,че ако бях без навигация,едва ли щях да го намеря!
Пон Авг 22, 2016 10:17 pm
dido
Павле, благодарско за данните
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Авг 22, 2016 10:22 pm
pavle
Това ясно, но за да има реклама, трябва първо пътеките да са в добро състояние. Иначе който дойде, няма да повтори.. и също така ще сподели.
Иначе проблема с Гарванов камък е в ловното стопанство там и новият концесионер (от това лято). Обсъждахме с един приятел варианти, но нека мине малко време и ще видим.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети