Автор |
Съобщение |
Dimo Kolev
|
Re: Благовите пътеки |
|
|
|
Все пак, такива неща се случват не само у нас. Ето и един пример от масива Вацман в Германия (2011 г.):
Само че там не затварят пътеки под такъв претекст... |
И сигурно не стоят по 2-3 години в такова състояние, а бързо ги оправят
|
|
|
Пон Авг 08, 2016 9:43 am |
|
|
E99
|
|
|
|
|
|
|
|
Някой да знае, дали пътеката е вече отворена? |
Не, затворена е. Информацията е прясна - от 9.07.16г., когато видях сниманата по-горе табела. |
Благодаря за информацията! Все пак, доколкото чак сега видях, че е затворена пътеката, а резервациите по хижите са направени, ще се пробваме през нея
|
|
|
Пон Авг 08, 2016 10:05 am |
|
|
d_genov
|
|
|
|
Вчера приятели са минали по нея и не е била затворена.
|
|
|
Пон Авг 08, 2016 4:47 pm |
|
|
vladofff
|
|
|
|
|
|
Вчера приятели са минали по нея и не е била затворена. |
А как се затваря пътека - слагат ли порта, верига с катинар, пазачи, вишки, прожектори, кльон, кучета?
|
|
|
Пон Авг 08, 2016 5:09 pm |
|
|
d_genov
|
|
|
|
Най-малкото уведомителна табела, каквато е липсвала.
|
|
|
Вто Авг 09, 2016 11:42 am |
|
|
kljufka
|
|
|
|
Тарзановата пътека възможна ли е с куче /голямо и тромаво/ или има много "катерещи" участъци?
|
|
|
Пет Авг 12, 2016 10:19 am |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
|
|
Тарзановата пътека възможна ли е с куче /голямо и тромаво/ или има много "катерещи" участъци? |
Според мен кучето ще се справи. Най-добре разгледай снимките и прецени сама. Правени са преди около 1 година, но не вярвам пътеката да се е променила много. Освен ако не желаеш да си разваляш първите впечатления от пътеката - в такъв случай е по-добре да не разглеждаш снимките, а да се довериш на мнения и препоръки.
Успех на кучо!
2.Stara planina - 30-31.05.2015g.- Panitsite-h.'Ray'-vod.Rayskoto praskalo-h.-v.Botev-h.-P. (otStefan) - от х. "Рай" до връх Ботев
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Пет Авг 12, 2016 1:20 pm |
|
|
kljufka
|
|
|
|
Много благодаря за снимките. Голяма красота! Идва ми да заключа офиса и да заприпкам натам И аз мисля ще се справи. Все пак слезе Мальовица по оня камънак...
Въпросче: по пътя сякаш няма вода или?
|
|
|
Пет Авг 12, 2016 1:40 pm |
|
|
E99
|
|
|
|
|
|
Много благодаря за снимките. Голяма красота! Идва ми да заключа офиса и да заприпкам натам И аз мисля ще се справи. Все пак слезе Мальовица по оня камънак...
Въпросче: по пътя сякаш няма вода или? |
Според мен кучето ще се справи - пътеката не е много дълга, така че не мисля, че ще е проблем. Вода има след тарзановата пътека, малко преди върха. Според BGMountains има и в края на Тарзановата пътека, но аз поне не се сещам, вероятно съм я пропуснал. Знакът май са го махнали, а на едно място въжето изглежда прясно сменено (до него се търкалят останки от старото). Поздрави и успех!
|
|
|
Пон Авг 15, 2016 7:17 am |
|
|
|