El Sendador написа:
Ще помоля да четете по-внимателно.
...
5. Всеки човек е различен. Не желаех да посочвам конкретика, но сега ще обясня, че в групата ни имаше ЖЕНА НА ШЕСТДЕСЕТ ГОДИНИ И ДЕТЕ НА ШЕСТ ГОДИНИ, а аз отговарях за тях. Не мога да ги оставя насред пътя. Ако те не преминават преспите, значи групата не преминава.
А самият факт, че ДЕТЕ НА ШЕСТ ГОДИНИ Е ДОСТИГНАЛО МУСАЛА ПОД МОЕ РЪКОВОДСТВО, е абсолютен рекорд!
Не мислех да влизам в конкретика, но щом го желаете... така да бъде.
1. На преспата не минахте Вие, а не другите. На Вашите дънки горе в дясно беше мокрото петно.
2. Това че сте с хубави обувки с нищо не помага на Вас.
3. При изкачването по тази пътека, с Вашия 50 годишен стаж трябва да знаете, че трябваше да я носите в лявата ръка, т.е. предпазвайки се от склона надолу.
4. Щеката Ви беше с тапа и не от кръглите, а от плоските за ходене по равен терен. През преспата щеката трябваше да я ползвате с махната тапа.
5.
Вто Юни 28, 2016 8:08 am
Kraishte
Обвинявате всички и всичко за тежкия преход, а не си давате сметка за главния виновник за мъките ви - грешна преценка и сериозно надценяване на възможностите на групата!
Вто Юни 28, 2016 11:22 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3421 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
На мен разказът за изкачването на Мусала от El Sendador ми хареса. Поучителен е. Кара те да се замислиш...
П.П. Лично мое мнение - банването като някаква форма на наказание не решава проблемите. Много по-важно и ползотворно е да има извинения за обидите и прошка. И от двете страни.
Стефане, на хора с психични проблеми или друг вид отклонения, карайки ги да си мислят че те единствено са прави и всички други са виновни някъде с нещо,за нещо няма как да ги накараш да се извинят и да си признаят грешките(които те не виждат)-ако се стигне до това-въпросния "колега" да се извини на "юнаците"-обещавам да мина зимно Трионите примерно...
п.п.пиша на теб,защото съм си обещал да не "образувам нерви" като влизам в спор с наследниците на Trix!!!
Вто Юни 28, 2016 10:29 pm
Kent
фен защо психични, те се доказват клинично нели?
прибързано е да лепим медицински етикети на непознати хора.
има понятие - трол не се вживявайте чак толкоз господа....
Първо - прибрахте ли се?
Второ - може вече да е доказано.
Трето- ти кога си тръгвал на еднодневен маршрут с раница за над 10 дена, за 4 дена, по пътека за която ти казаха, че е ад и всичко, и всеки да ти е виновен?
А да, и да гледаш на хората с надменност?
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Вто Юни 28, 2016 11:03 pm
Kent
Дидо всичко според мен е виртуално, докато не познаваш лично чиляка
Върнахме се
Но бана си е разумен заради троленето.
Злостно тролене и бездарно....
Като латерна, като крака дето миришат въпреки всички пудри хахаха
Радко ще измисли по-яко тролене ако му постава задача...
това не прави реалния мъж/жена/дете
дето ги къдри тея редове -
психопат.
Трол. Турете му пепел и ще умре.
- Има ли пътека от там до там?- запитал един група хора.
- Няма- отговорили му те единодушно.
Тогава питащият, получил прозвището "Водопадащият", поради редица случки след и преди това, повел старица и дете от там натам, пренебрегвайки отговора на хората и започнал да бедства. Няколко дни. Не му помогнали нито джипът, нито щеката. Даже дулото на пистолета му влязло в задника. Водопадащият се разсърдил на хората и ги обвинил в лъжа.
- Ти тъп ли си, бе, да ти е баницата сладка?- на свой ред го запитали хората.
Mariana1000 написа:
tzezko написа:
Тогава питащият, получил прозвището "Водопадащият", поради редица случки след и преди това, повел старица и дете от там натам, пренебрегвайки отговора на хората и започнал да бедства. Няколко дни. Не му помогнали нито джипът, нито щеката. Даже дулото на пистолета му влязло в задника. Водопадащият се разсърдил на хората и ги обвинил в лъжа.
Цецко, на предишното съобщение заподозрях, че Балканджията ти е хакнал регистрацията и пише от твое име. Такива иносказателни обиди и то към човек, който не може да се защити са грозна работа. Още повече това открито противопоставяне на правилата на форума с почти дословно повтаряне на преместено в Кошчето мнение.
Та да мятам ли и това мнение в Коша и да спрем дотук?
EXIIIT написа:
АААА Яни остави го поста.............оправи ми деня така съм се смял
Цецко, майстора на късият разказ /виц/.
Весел ден на всички
Mariana1000 написа:
tzezko написа:
Цецко, на предишното съобщение заподозрях, че Балканджията ти е хакнал регистрацията и пише от твое име. Такива иносказателни обиди и то към човек, който не може да се защити са грозна работа. Още повече това открито противопоставяне на правилата на форума с почти дословно повтаряне на преместено в Кошчето мнение.
Та да мятам ли и това мнение в Коша и да спрем дотук?
EXIIIT написа:
АААА Яни остави го поста.............оправи ми деня така съм се смял
Цецко, майстора на късият разказ /виц/.
Весел ден на всички
Дали новорегистрирания колега 1933nsdap има проблем с ползването на форума, заради което е пропуснал да напише собствен текст покрай тези странни цитати?
Ако е така, форумната администрация е насреща да помогне
фен защо психични, те се доказват клинично нели?
прибързано е да лепим медицински етикети на непознати хора.
има понятие - трол не се вживявайте чак толкоз господа....
По тази логика трол (ако не се сложи прилагателното"и-нет")е същество от скандинавската митология,не ли??-чак път толкова да го идеализираме и въздигаме....
Преди няколко години се качихме с лифта, после от хижата минахме през Сфинкса, после на Студения чал, после Иречек, после малка Мусала, изгребахме през трионите, от Мусала слязохме по стандартната пътека, направих 400 снимки и хванахме лифта за слизане
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 2 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети