ronkata написа:
Иначе аз мога да уредя да ни вземат от х. Превала ако слезем там.
Хижа Предел сигурно имаш предвид....Според мен 2 ч. е малко поне за моето ходене от Даутов връх до вр. Пирин.... Ама и 5 часа да се ходи от Албутин до вр. Пирин пак би трябвало да има време да се слезе преди мрак до хижа Предел в хубав ден.....Ако не се забатачим де....И ако е вярно, че някой е подновил синята марка от Предел до вр. Пирин.....!?
Нед Юли 03, 2016 11:54 am
lubitel
ronkata написа:
Ще е чудесно да може да се организираме в малка група - excalibur също има желание да се включи.
Ако го планирате след 11.07 и аз мога да се включа.
П.П. На 09.07 ще пробваме вр. Ботев от Априлци.
Нед Юли 03, 2016 7:36 pm
excalibur
lubitel написа:
ronkata написа:
Ще е чудесно да може да се организираме в малка група - excalibur също има желание да се включи.
Ако го планирате след 11.07 и аз мога да се включа.
П.П. На 09.07 ще пробваме вр. Ботев от Априлци.
Е как без теб 😃!!!! Около рождения ти ден ще е най-вероятно...
Нед Юли 03, 2016 8:37 pm
ronkata
Ами така като гледам, може да визираме 16 или 17 юли. Май ще станем сериозна група
ronkata написа:
Ами така като гледам, може да визираме 16 или 17 юли. Май ще станем сериозна група
От 14 до 17.07. сме запазили две стаи на хижа Беговица...Малко ще се празнува...С lubitel сме и от групата "Пирин Сандански" _ Жоро и Пепи. На 15 мислиме да направим Каменишка кукла, Камениците да пием бира на Тевно и да се приберем по река Мозговица, Бански гроб и до хижа Беговица...На 16 аз имам РД и на Беговишко _ Кукленско уиски с ядки, и с Борето ще се изтърчим до Бегова капа...Ако имаш време заповядай да ходим, и да празнуваме...
Значи да споделя и аз-правили сме го това като начало на 9-дневен преход -т.е. с тежки раници.Пътуване 250км. от Ст.Загора-колата на предела,качване до вр.Пирин(късен обяд там) и минаване покрай Даутов и слизане към Бела река до Яворов-по светло но доста морни и разчекнати
Успех!
Speedy написа:
Ще чакам фотопътеписи
Направо заповядайте с Катето и малкия...От 14.07. ще сме на хижа Беговица. Запазил съм 2 стаи със санитарни възли с опция за поне още една...Някой приятели, които ще дойдат може би ще палаткуват в района. Ще кача нужното оборудване
...Ти познаваш и Жоро (Jordi - Пирин Спанополски) и Пепи от Сандански...
А за нас ще е удоволствие да ни водиш из Пирин!!!!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети