Край кои хижи в Пирин има обособени места за нощуване на палатка? Какви такси се заплащат?
Пон Юни 20, 2016 3:09 pm
tortomanin
Не съм палаткаджия и не знам, но преди седмица мой приятел каза, че на площадката до "Бъндерица" не се плаща. Удобно е, стига се с кола, подравнено е, има кръчма и тоалетна.
Пон Юни 20, 2016 5:50 pm
vladofff
На Бъндерица е "официално разрешено". Иначе, с риско да ми се скарат, ще ти подскажа основен принцип от адвинистративно-наказателното право - нарушител е хванатия такъв. Ако движиш кротко, разпъваш по тъмно, на по-закътани места и раздигаш преди изгрев, надали ще имаш особени проблеми...
На Бъндерица е "официално разрешено". Иначе, с риско да ми се скарат, ще ти подскажа основен принцип от административно-наказателното право - нарушител е хванатия такъв. Ако движиш кротко, разпъваш по тъмно, на по-закътани места и раздигаш преди изгрев, надали ще имаш особени проблеми...
И така, докато горския не дойде с един тефтер половин час преди да звънне часовника. И не нашляпа актове на всичките, на цената на Ол инклузив 4 звезди. - по действителен случай
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Пон Юни 20, 2016 8:52 pm
vladofff
Че аз не твърдя това да влиза в категорията "изключени рискове"...
Вто Юни 21, 2016 8:31 am
krasimirmm
Преди няколко години спахме до заслон Тевно езеро. Ходил ли е някой скоро там и има ли я още тази възможност? А знаете ли как е край хижа Безбог?
Сря Юни 22, 2016 11:14 am
d_genov
До хижа Безбог миналата седмица видях две табели, на които пишеше, че разпъването на палатки около хижата и в целия парк Пирин е строго забранено.
Сря Юни 22, 2016 11:53 am
amorpheus
didogen написа:
И така, докато горския не дойде с един тефтер половин час преди да звънне часовника. И не нашляпа актове на всичките, на цената на Ол инклузив 4 звезди. - по действителен случай
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети