Здравейте,
Пред следната дилема съм: Кой маршрут да избера от х. Яне Сандански до х. Пирин?
[/img]
Вариант 1: Червения от х. Беговица се отклана нагоре през м. Солището. От там през Кельова мандра до х. Пирин
Вариант 2: Розовия от х. Беговица продължаваме нагоре по течението на р. Беговица, покрай Беговишко езеро - превал м/у Куклите и Зъбът - циркус Башмандра - х. Пирин
Като дължини са горе-долу еднакви. Единия е 15, другия 14 км.
Вариант 1 съм го вървял. Сега ми се ще да мина по вариант 2, но незнам дали не е много хард. Денивелацията на вар. 2 е с 200м повече.
А някакви спънки като лесно губещи се пътеки и маркировки?
Вто Юни 07, 2016 4:32 pm
Щуров
А по кое време мина по вариант 1. Питам, защото миналата година от Паркова управа обещаваха да почистят пътеката към Солището и искам да разбера дали са го направили.
А по кое време мина по вариант 1. Питам, защото миналата година от Паркова управа обещаваха да почистят пътеката към Солището и искам да разбера дали са го направили.
Беше далечната 2012. Помня, че дори и тогава се провирахме трудно с раниците между високите клекове преди Солището. За сметка на това пък преядохме с боровинки.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети