Съвместно показване на няколко записани трака-възможно ли е?
Има ли начин да се покажат на дисплея повече от един от записаните тракове и ако да-как става??
Имам предвид че много често целия маршрут е разделен на части-като отделни тракове и е досадно при изминаване на едната отсечка да спираш и да търсиш къде,аджеба, е другата част за да се покаже на дисплея
За какво устройство става дума? Поне Гармин Дакота има опция да ти ги вади. Отиваш на трака и му задаваш покажи на картата. Така като пуснеш картата се показват. Аз пускам примерно настоящия и следващия, като премина на следващия деактивирам предния и пускам този след активния. Повече на игра, но вечер като седна да разглеждам си правя ориентировъчен план.
Дано ме разбра, че аз не съм Ведрин и да си подреждам постовете.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
За какво устройство става дума? Поне Гармин Дакота има опция да ти ги вади. Отиваш на трака и му задаваш покажи на картата. Така като пуснеш картата се показват. Аз пускам примерно настоящия и следващия, като премина на следващия деактивирам предния и пускам този след активния. Повече на игра, но вечер като седна да разглеждам си правя ориентировъчен план.
Дано ме разбра, че аз не съм Ведрин и да си подреждам постовете.
Ми не разбрах напълно но ще пробвам...ама то хубаво следващия ама зависи как е именуван-следващия по ред в менюто не е следващия на картата-пада търсене...а примерно сега съм качил една солидна плетеница от 42 парчета представи си кво ровене ше е...
Ма майко, така е! Аз си ги именувам от точка до точка. Също следя кой трак кога съм качил. Така е, излизат или по азбучен, или номериран ред.
Можеш и всички тракове да покажеш на картата, но мен това ме дразни.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети