Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3384 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
didogen написа:
stefan_iliev38 написа:
А един твой добре познат адаш от Стара Загора постоянно се хвали със своята "водна карта на Ком-Емине", в която бил отбелязал всички водни източници по маршрут Е-3. Не бих се наел да обсъждам колко подробна и актуална е "картата" му, само ще обърна внимание на водоизточник "вода 3" - вода от тръба, която изтича от поток, преминаващ няколкостотин метра преди това през бившата уранова мина при село Губислав над гара Лакатник. Потокът изчезва под земята за кратко точно там, където Пътеката на Ком-Емине пресича участъка, обозначен със знаци, предупреждаващи за радиоактивност.
Нито мога да ти позволя, нито мога да те спра. Действай по свой избор и преценка.
"Водната карта" е общодостъпна в интернет. Дори се препоръчва и "натрапва" от автора ѝ.
Аз не твърдя, че воден източник "вода 3" е радиоактивен и е опасен за здравето на хората.
Не твърдя и че същият източник не е радиоактивен и че е безопасен за здравето на хората.
Исках позволение да ползвам инфото.
stefan_iliev38 написа:
"Водната карта" е общодостъпна в интернет. Дори се препоръчва и "натрапва" от автора ѝ.
Както и авторските права над статията за Е-3 в Уикипедиа. Като и двете не са негови творби. Но стига толкова на съвременния Делирадев.
stefan_iliev38 написа:
Аз не твърдя, че воден източник "вода 3" е радиоактивен и е опасен за здравето на хората.
Не твърдя и че същият източник не е радиоактивен и че е безопасен за здравето на хората.
Това може да го потвърди или отрече специалист, занимавал се с казуса.
Също може да не е била преди проливните дъждове, а сега да е. И тук е за специалист.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети