Колко човека могат да се съберът в заслона, че смятаме да направим една разходка до Кончето на 4.5.6 септември До сега не сме ходили и се надявам маркировката да е наред до там, а също така и времето, но то си е Божа работа
9 човека мах - нататък - поли или хомо сандвич по двойки
risto_turisto написа:
Чичка написа:
От тук нещо не ми отваря снимките, но да питам
Колко човека могат да се съберат в заслона, че смятаме да направим една разходка до Кончето на 4.5.6 септември До сега не сме ходили и се надявам маркировката да е наред до там, а също така и времето, но то си е Божа работа
9 човека мах - нататък - поли или хомо сандвич по двойки
Идеално, ако сме повече да му мислят жените
Ама сега пък изникна друг проблем, но за него друга тема ще отворя
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото!
Сря Авг 26, 2009 1:12 pm
dido
Ааа, не, заслона е за 10 души оптимум - има 4 двойни нара и 2 единични. Иначе са се побирали бая повече разправят ...
_________________ Бутам след осмата бира
Сря Авг 26, 2009 1:33 pm
Niksi
Все пак се настройте да спите и навън. Заслонът е малък, а може да има и други хора. Имайте го на предвид.
По-здрави...и до-скитане..
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Маркировката е идеална. Носете си повече вода . Приятно изкарване
_________________ На туриста раницата е тежка ,но главата е лека!!!
Пон Авг 31, 2009 5:51 pm
Чичка
Ами....заслона е супер - не съм вярвал, че на такова място може да има заслон и то най-високият в България (предполагам и на Балканите). А това, което ме трогна е, че вътре всеки е оставил най-различни полезни неща за следващите след него...така постъпихме и ние - една бира, но от сърце.
Странното беше, че въпреки късното ни стигане там (19.00ч.) имаше хора дето дойдоха след нас, а и такива дето бяха избрали луната наместо слънцето. До заслона има едно-две места дето може да се постели чувал в краен случай като местата са найстина не повече от 10 според мен, а в планината беше пълно с чехи...направо на талази. Вода трябва да си носи човек, че изворите на Суходолското езеро бяха пресъхнали (вече сигурно не са).
Благодаря на всички за предварителната информация!
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото!
Вто Сеп 08, 2009 6:24 pm
dido
Хехе, аз, Ванката и Кристина пристигнахме петък в полунощ по пълнолунието. Бая я загледахме тази бира сутринта ...
Вто Сеп 08, 2009 6:34 pm
Чичка
Хахахаха - е не може да бъде дет се вика
Ами Дидо, само дето не сме се запознали, аз бях първия от групата дето се разминахме по Кончето като вие се връщахте посока заслона със спящата мацка...говорих с двамата, значи със сигурност с теб сме говорили като се разминавахме на Кончето.
Иначе хижаря на Яворов леко ви се беше възмутил - в петък като сте пристигнали с колата на Яворов и той си помислил, че идва група дето чакал по това време, видял ви че оправяте багажа до колата и се прибрал в хижата, минали 20 мин. и почнал да се чуди къде сте се дянали и после видял челниците, че светят по склона. Та после мрънкаше, че не сте се обадили нито на отиване, нито на връщане и сте му били запушили УАЗката
Чет Сеп 10, 2009 2:41 pm
dido
Аха, ясно. С мене си говорил последен. Не сме му запушили уазката, паркирахме доста навътре и около нас нямаше коли. Измисля си нещо хижаря ...
Чет Сеп 10, 2009 2:55 pm
jordy
Между другото,как е пътя до Яворов, асфалт има ли няма ли...............
Чет Сеп 10, 2009 3:00 pm
dido
Няма, 7 км супергаден чакъл. Тампоните стават на мекици догоре.
Чет Сеп 10, 2009 3:01 pm
Чичка
dido написа:
Аха, ясно. С мене си говорил последен. Не сме му запушили уазката, паркирахме доста навътре и около нас нямаше коли. Измисля си нещо хижаря ...
Може...малко е темерут, ама е пич човека.....сравнение с този мутрофон на Бъндерица
Цитат:
Между другото,как е пътя до Яворов, асфалт има ли няма ли...............
От Бетловото до Яворов се качихме за 1 час и 45 мин пеша, а с колата от Яворов до Бетловото сигурно 50 мин. надолу по пътя, но поне така знаеш, че там отиват повече истински ценители на планината, а не пътникопоток
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети