Манджа, ракия, H2O според сезона от 0,5 до 1л а за дълго ходене в зимата дето рядко ми изпада е 1,5л. Средно раницата ми тежи 7-9кг като дрехите са един дебел дългокосмест полар на Крагхоперс, резервен чифт чорапи, клин ако се намокри панталона малко ще се разкарвам по клин но пък е по-добре от цял панталон да нося, зимата 2-ра дебела шапка, дебели ръкавици и лапи, връхен панталон и мембранно яке (ходя с ветровка ако е възможно) може и 2-ри чифт боксерки но рядко нося има вода за случая. Това е раницата е дистанс 40. а и малко зип пликче с лекарства.
Пон Дек 07, 2015 8:00 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
''...Между другото, се оказа, че съм забравил резервни чорапи, но пък за сметка на това и освен всичко останало съм взел чадър, несесер-комплект за хранене за шестима, резервна риза и потник, комплект анцуг, горнище на пижама(имах смътен спомен за него и посред нощ падна голямо опипване в мрака, като за щастие не успях да напипам спящата до мен дама, която трудно бих убедил, че просто си търся пижамата), две порцеланови чаши и ролка изолирбанд.''
Из пътеписа на изключителния колега @Мунчо ,който много ми липсва!
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=78246&highlight=#78246
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети