ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Есенна форумна среща на хижа Момина поляна - 21-22.11.2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Есенна форумна среща на хижа Момина поляна - 21-22.11.2015
Автор Съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
stefan_iliev38 написа:
НИКОЛАЙ Т. написа:
Стефко вместо да се заяждате с Ивайло,сериозно се замислете,защо като изключим вашата група , приятелския ви кръг и по някой новобранец,който още не е навлязъл във форумния живот,дългогодишните членове пишат все по-рядко.Все повече хора вече само четат, а някои и дори не влизат.Не знам дали някой си дава сметка от управата ,но форума е на път да се превърне в приятелско семеен .Това е тема за размисъл и не искам сега да започваме дискусии, особено в тази тема.Ако шефовете (ако и тази дума не е от забранените) преценят да трият или да местят където намерят за добре. Sad Evil or Very Mad

Нали точно това е и моето предложение - на срещата да се обсъди началото, развитието и бъдещето на форума, като се засегнат именно тези аспекти, които ти спомена - кои са дългогодишните членове, защо пишат все по-рядко и защо "все повече хора вече само четат". Може пък да се направи статистика за активността на форума и да се види, че е точно обратното. Не зная.

Ти от кои си - от пишещите по-рядко? Ако е така - би ли споделил защо пишеш по-рядко? Може би ще бъде полезно за форума.

П. П. Не знам коя е "нашата група". Би ли обяснил какво точно имаш предвид?

П. П. П. С кой Ивайло мислиш, че се заяждам? Просто споделям мнение във форума. А форумът е за това, нали? Останалите ме разбраха.

НИКОЛАЙ Т. написа:
Да, точно за това би трябвало да е форума, за свободно общуване,спорове и дискусии,необременявани с излишни ограничаващи свободата на изразяване правила.Както казах, не искам да влизам в излишни спорове и не му е тук мястото.Само ще кажа , че хората нито са слепи, нито са глупави и сами виждат развитието на нещата.Нека не оспамваме и тази тема.

За съжаление на срещата не се обсъдиха по-горните точки. А какъв по-хубав случай, какво по-хубаво място за това от една форумна среща! Никой не се изправи и не каза ясно от какво не е доволен във форума, не каза своето мнение за форума, не направи предложения и препоръки...

Защо?

Толкова ли беше трудно да се откъснем от чиниите и бутилките?

Нови членове във форума накрая ме питаха - добре, това ли е форумът? Само ядене и пиене? Защо никой не взе думата, защо нямаше изказване, поне малко да заприлича, че сме някаква организация, поне малко да проличи, че сме едно цяло...?

Съб Ное 28, 2015 4:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Стефко, чудя се , защо сега вадиш тези стари мнения и раздухваш огъня.Явно заядливоста ви е семейна черта.На въпроса ти , защо тези теми не са засегнати на срещата, ще ти отговоря така:
Защото там не е мястото за това.Тези срещи бяха инициирани от Тихомир Томанов и замисъла беше , да се срещнат хора от форума които си пишат и не се познават на живо.Идеята му беше тези хора да се срещнат,запознаят и в приятна обстановка на масата да обменят опит и преживявания в планината.Идеята на Томанов не включваше обсъждане на работата на форума или управата му.Това може да се направи на нарочна среща тип събрание , на което е да се обсъдят наболелите проблеми във форума.Това обаче едва ли ще е по вкуса на модераторите, а и повечето от членовете вече са достатъчно наплашени, за да изкажат някаква критика спрямо тях.Мисля, че все повече няма смисъл от подобни разговори.
Можете директно да го местите в коша. Very Happy
Съб Ное 28, 2015 4:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Ники там му беше мястото. Но в толкова сладки приказки не остана време за това. Бях решил по някое време да стана и ей така на майтап да стане. После си викам я си стой и пий. Виж що е хубаво. С този лафче. С онзи две. И си седнах на срамните части, макар че се бяха протрили. От потта. Не от дърветата. Сега няма смисъл. Може би на следващата. Ако някой се навие да я организира. То май майстора за такива мероприятия е само един - Ристо. Знае ли човек. До края на зимата има много време

А бре само ние с теб ли не сме по баирите и си чешим езиците. Я ела да сипя по една. Тъкмо текна. То и без това ще минат от Титан и знаеш къде ще сме.

Стефко, когато има мероприятие на коя и да е фирма първи взема думата началството. Казва щото ще и вдига наздравица. Като не ще да говори поне наздраве. Бил съм морски. Там и като седнеш да хапваш пак се казва наздраве. Щото може и да не пие всеки. Нормално е. Това е кофти порок.
Съб Ное 28, 2015 5:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Rain

Местожителство: Стара Загора-София

stefan_iliev38 написа:
Защо никой не взе думата, защо нямаше изказване, поне малко да заприлича, че сме някаква организация, поне малко да проличи, че сме едно цяло...

Защото,вероятно, ''организатора'' не си пада по задълбочени дискусии ,усложнени човешки отношения и целокупни прояви.Можеше,обаче,да се направи една викторина с награди от типа на :КОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ТУРИСТ;КОЙ Е ФЕРМЕРА ,КОЙТО СИ ТЪРСИ ЖЕНА;КОЙ ТРИЕ ДУПЕТАТА НА ГОРКИТЕ ЧЛЕНОВЕ...А можеше да има и специална точка ,в която да ти се даде думата. Capitulate

Последната промяна е направена от Rain на Съб Ное 28, 2015 5:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Съб Ное 28, 2015 5:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

НИКОЛАЙ Т. написа:
Стефко, чудя се , защо сега вадиш тези стари мнения и раздухваш огъня.Явно заядливоста ви е семейна черта.На въпроса ти , защо тези теми не са засегнати на срещата, ще ти отговоря така:
Защото там не е мястото за това.Тези срещи бяха инициирани от Тихомир Томанов и замисъла беше , да се срещнат хора от форума които си пишат и не се познават на живо.Идеята му беше тези хора да се срещнат,запознаят и в приятна обстановка на масата да обменят опит и преживявания в планината.Идеята на Томанов не включваше обсъждане на работата на форума или управата му.Това може да се направи на нарочна среща тип събрание , на което е да се обсъдят наболелите проблеми във форума.Това обаче едва ли ще е по вкуса на модераторите, а и повечето от членовете вече са достатъчно наплашени, за да изкажат някаква критика спрямо тях.Мисля, че все повече няма смисъл от подобни разговори.
Можете директно да го местите в коша. Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Може да не говорят защото не си определил какво може и какво не да се говори бре Стефко, и току виж си преревал и ги баннат хората.
Ами остава Стефчо да въведе за следващата среща програма по час в която е задължително изказването на всеки присъстващ.
Вместо среща може да се казва "ПЛЕНУМ" и даже провеждането да е само на Бузлуджа.

Съб Ное 28, 2015 5:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SHOGO

Местожителство: град София

Това с речите(лекции), дискусиите и детските викторини(тип ПО-ПО-НАЙ и олигофренски игри/томболи) "съм го ял" вече близо 5-6 години в една планинарска група и се радвам че тук го няма все още, макар че на х.Мечит имаше подобни прояви, но не изцяло.
Аз се разграничавам от тези прояви, а който го кефат инфантилни игри и номинации, както и конгреса на ЦК-то да дерзае.
Съб Ное 28, 2015 5:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Йосарян

Местожителство: Димитровград

То пък много страшно да те баннат Smile

Стефане, ти защо не повдигна темата като ти е толкова важно?

Ако съм разбрал правилно Дидо, дето бута след осмата бира - свободата е по-ценна от организацията Smile . И аз мисля така. Все пак няма нужда някой да ни употреби за да се чувстваме значими.

Съб Ное 28, 2015 5:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pagane

Местожителство: София

staria написа:
Форумната среща е вече факт! Видяхме се доста хора от форума - според списъка 75 + 4 кучета. Курбана беше перфектен, тортата - сладка!!! Малко снимки.

Снимките са чудесни , и срещата гледам е минала добре Smile
Съб Ное 28, 2015 7:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

Мнение "LOVE"-че Отговорете с цитат
Къде виждам смисъла в подобни срещи ли?

Той е във възможността да пообщуваш с приятни хора, обединени от обичта си към планината. Макар и някои да я ревнуват от другите. Тези приятни хора е съвсем естествено в по-голямата си част да се окажат впоследствие приятели. А приятелите са най-, ама най-голямото богатство днес. Колкото и клиширано да звучи изразът. И все по-бързо топящо се.
Поговорих си и се посмях с хора, познанството и приятелството ми с които смятам за щастие.
Изобщо не ми липсват елементите на литературно- музикална програма в подобни прояви. Ако някой желае, моля, да заповяда. Имаше чисто нова уредба, даже с два безжични микрофона. Та критикарите биха могли да си отправят забелеШките или напътствията очи в очи.
Ама това е една от най-големите трудности за съвременния българин, наред със своевременното потегляне на зелен светофар- да гледа позитивно на живота. Хей хора, чашата е почти пълна, а не наполовина празна! Вижте го.
А жертвеният агнец беше в казаните и го изядохме.

Айде нЕма нужда някой друг да се прави на такъв.
Вто Дек 01, 2015 6:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Айде наздраве ...........огън биййййй
Вто Дек 01, 2015 8:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Тодор (Тошко)

Местожителство: от Шумен

Малко снимки на живо:

Боко

посрещането

Обещанието е изпълнено

връх Картала

Отбихме се при бившия кмет на с.Черни Вит, който прави зелено сирене

Вто Дек 01, 2015 8:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Тодор (Тошко)

Местожителство: от Шумен

Малко видео:

https://www.youtube.com/watch?v=DqldyhGdKcM&feature=youtu.be
Съб Дек 05, 2015 10:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
аngel

Тодор (Тошко), само слънчеви хора се виждат, мечтата на всяка Планина Smile
Нед Дек 06, 2015 7:56 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Много хубави снимки Smile

Нед Дек 06, 2015 6:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Тоше що им даваш да ти целуват жената бе..............ааааааааа.
Пон Дек 07, 2015 10:11 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Следваща
Страница 23 от 24

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.