planinar, Евгени, благодаря за линковете! Гледал съм и тези и други снимки, гледал съм и наживо оттук оттам...Живот и здраве ще се слиза под Големия, то е ясно.
Евгени, виждам, че добре се ориентираш с обектите. Снимката ти от горния край също ще свърши работа.
Надявам се пак да се засечем, че първо да посрещнем изгрева на Кафадикилди(незабравим е), пък после да видим водопада от упор!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Радо е, да. Аз след като толкова се навивах така и отново не дойдох на стоте километра.
След толкова четене и гледане на снимки, карти и схеми как няма да се ориентираш. Сега след като добих и реална представа надявам се следващия път да се справя по-добре. Ясно ми е приблизително на каква височина трябва да се слезе и надявам се да мога да използвам GPSa поне като висотомер, то в това дере друга работа едва ли може да свърши.
Не е необходим ГПС, само хубаво време. Обекта е доста голям и видим от далече, така че само начин трябва да се намери. Предполагам че височината е около 1650, но какво значение има? Аз съм си го отбелязал на картата без да имам ГПС.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети