Здравейте, ние с Доктора от Варна, ще атакуваме в събота по обяд от х.Хайдушка песен.
Сега получих съобщение от хижата, което гласи:
Здравейте,
бихме искали да се извиним, че не можем да ви обещаем със сигурност разнообразно меню за уикенда, тъй като последните дни времето при нас много се развали и засега ни е невъзможно да слезем за зареждане. Със сигурност ще имаме топли супи, а ако утре метеорологичните условия дадат - и обещаните салати, основно, десерт.
Благодарим ви за разбирането и до събота!
Екипа на х. Козя стена
Хората правят всичко по силите си.
Чет Окт 08, 2015 4:02 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3382 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
От София желаещи има ли? Да организираме транспорта, за да излезе по-евтино и удобно.
Аз мислех до Беклемето (около 160 км от София) да стигна с кола и от там пеша по билото през връх Козя стена до хижа "Козя стена".
В мъглата може да станат интересни снимки, а и времето за неделя го дават малко по-добро.
Разбира се, може да се стигне с колата и до хижа "Хайдушка песен" и да се тръгне от там, но е повече път.
Цитат:
...
Трябва да има някакъв фейс контрол или по-добре разпит с детектор на лъжата. Който не е минавал по този маршрут се препитва и ако детектора на лъжата покаже че няма намерение да го прави, няма работа там на срещата на посветените.
И какви въпроси да се зададат за целта? Може би: Трябва ли да се носи слънцезащитен крем в планината? Само кои щеки са подходящи за Ком-Емине? Как се минава Ком-Емине за 12 дни? Кое е истинското Ви име?
Ако е толкова важно за желаещите, ще се намери кой да им направи "фейс контрол".
Чет Окт 08, 2015 5:23 pm
Kent
Ще дойдеш.
Пет Окт 09, 2015 7:56 am
Тодор (Тошко)
Ало, на х.Козя стена няма пиене, който му се пие да си носи, аз не пия, но ще нося бира, каква марка да донеса че не й рзбирам.
Ще има няколко вида супи, основно ястие и десерт всичките посни, без месо, така че да си носим и мръвки.
Ако е пържоли ще направим барбекю, дърва ще има.
Ами това е, до утре.
Пет Окт 09, 2015 11:51 am
martinov
Ние сме четирима души тръгваме от София и смятаме да се качим от Христо Даново.Някой ако смята да се качва от там да пише.
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3382 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Тодор (Тошко) написа:
Ало, на х.Козя стена няма пиене, който му се пие да си носи, аз не пия, но ще нося бира, каква марка да донеса че не й рзбирам.
Ще има няколко вида супи, основно ястие и десерт всичките посни, без месо, така че да си носим и мръвки.
Ако е пържоли ще направим барбекю, дърва ще има.
Ами това е, до утре.
Капитанът каза: Спокойно, корабът потъва нормално! Вода ще има за всички!
Сигурно ли е, че ще има скара за печене на месо в този дъжд? Че свинският врат е на промоция в Кауфланд, но не ми се мъкне, ако ще се пече на електрическа скара.
Друг въпрос - предполагам, че няма проблем да се спи на палатка до хижата?
martinov написа:
Ние сме четирима души тръгваме от София и смятаме да се качим от Христо Даново.Някой ако смята да се качва от там да пише.
С какво ще пътувате? От къде тръгвате пеша нагоре и колко път е приблизително?
Аз мислех от Беклемето, но сериозно обмислям с Велислав (Veli) да тръгнем с кола (коли) за хижа "Хайдушка песен" и от там да се качим.
Засега има както свободни места, така и свободни коли.
Пет Окт 09, 2015 1:46 pm
Тодор (Тошко)
Стефчо, вземай шията на свинята смело, в момента не вали, но ако завали барбекюто е под навес и няма да се намокриш.
За това, че сте били с един по-малко разбрахме, а дали не се върнахте с един по-малко.
Например някой литературен герой от Руската поезия да е завързан за някое дърво и намазан с мед, да чака спасението си от мечките
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Нед Окт 11, 2015 3:23 pm
Тодор (Тошко)
peca написа:
За това, че сте били с един по-малко разбрахме, а дали не се върнахте с един по-малко.
Например някой литературен герой от Руската поезия да е завързан за някое дърво и намазан с мед, да чака спасението си от мечките
Много добре се представи.
Сега, преди всичко да внеса малко яснота относно изгубения човек, оказа се че е нашия спътник от тазгодишното ни Ком-Емине.
Ние не разбрахме че става въпрос за него, защото хижаря като обяви че има бедстваш човек попита: "Чакате ли Деян Йонков" никой не каза че чака такъв човек. Нашия приятел се казва Боян Ненков, Вики за момент си помисли че може да са объркали имената при правене на резервацията и толкова.
Ето го и него
С шеговит тон Боко (Боян Ненков) каза" Като има ракия, няма хипотермия" даже като се измести ударението има и рима
Духа ми не е падал, 9 часа се е лутал и че сега е добре, притеснил се е за мен да не тръгна да го търся, за което той е сигурен че щях да направя.
Каза още че ще дойде на форумната среща на Момина поляна и че ще си купи Джипиес. Аз му казах, че като тръгнем за Момина поляна ще го вържа за мен с въже
Между другото,аз имам едно приложение на MAMMUT за сматфони, с което можеш да изпратиш GPS-координати с sms, препоръчвам го, да не сме толкова самонадяни.
Всеки се учи докато е жив.
Вики сваля снимките и по-късно ще пусне.
Нед Окт 11, 2015 7:27 pm
Mariana1000
Хубава среща, малко помрачена от това, че се притеснявахме за изгубилия се човека, макар и да не знаехме кой е. Все пак бяхме сигурни, че ще се справи, все пак е ком-еминеец.
За мен срещата беше интересна и много полезна. Запознах се с нови хора, повечето минали Ком-Емине последните две години. Разказаха се интересни случки, които не са написани във форума, гледах снимки. Благодаря на всички, които споделиха с мен актуална информация за състоянието на Пътеката!
Надявам се да се видим отново и да дойдете на срещата на Момина поляна на 21 и 22 ноември
П.П. Peca, кажи си направо, че искаш да разбереш какво е станало между мен и ZCEZBPM. Той не ти ли разказа вече?
Накратко - не съм го забелязала, той не дойде да ми каже каквото и да било, така че нищо не е станало. Той не ме интересува щом не обижда никого и не саботира форума.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Последната промяна е направена от Mariana1000 на Нед Окт 11, 2015 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети