Ето отчета и равносметката от проведеното мероприятие:
Събрани бяха 795 лв. от дарители.
За направата на pvc дограмата бяха изхарчени 620лв. - 5 броя прозорци + 2 два комарника, а за монтажна пяна 40 лв.
Остават 135 лв., които могат да бъдат използвани, както предлага Дидо, за възстановяване на маркировката в Пирин по Папаз чаир - Комитски чарк. Мисля, че това е добро предложение и всички ще се съгласят.
Цитат:
Пратиха ме на едно лозе и трябваше да наберем 5-6 тона матриал преди да го окрадат напълно.
Другата добра новина, е че изглежда, сме осигурили виното за зимните ходения.
Пон Сеп 28, 2015 6:56 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
iozkan написа:
За направата на pvc дограмата бяха изхарчени 620лв. - 5 броя прозорци + 2 два комарника, а за монтажна пяна 40 лв.
Браво, освен че пренесохте и сложихте дограмата при такива лоши условия, сте успели да изобретите и двигател, който върви с чиста рилска водица Транспортни разходи нямахте ли?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Остават 135 лв., които могат да бъдат използвани, както предлага Дидо, за възстановяване на маркировката в Пирин по Папаз чаир - Комитски чарк. Мисля, че това е добро предложение и всички ще се съгласят.
Участъка от Тодорово до Суватя щеше да е вече готов, но валежите попречиха на начинанието. Лошото е, че на 1-ви октомври се открива лова на едър дивеч и мястото става (меко казано) много опасно през уикендите. Стреля се! Трябва да се работи през седмицата.
Участъка от Тодорово до Суватя щеше да е вече готов, но валежите попречиха на начинанието. Лошото е, че на 1-ви октомври се открива лова на едър дивеч и мястото става (меко казано) много опасно през уикендите. Стреля се! Трябва да се работи през седмицата.
Ако няма възможност през седмицата едно PRM-че много помага. Да си призная, когато ходя сам много разчитам на него и ловджиите, през активния ловен сезон. Както за помощ, така и да не ме отстрелят.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Пон Сеп 28, 2015 10:26 pm
iozkan
Цитат:
Браво, освен че пренесохте и сложихте дограмата при такива лоши условия, сте успели да изобретите и двигател, който върви с чиста рилска водица Very Happy Транспортни разходи нямахте ли? Question
Ми това си е Рила, жаден трудно се остава . А за разходи, да, имаше такива, особено дюловата, че и акациевата. За малко да се изложим, да свършат. Виж с бирата и месцето бехме по-добре
Цитат:
Ники, напълно те разбирам, но аз не мога да участвам през седмицата, най-рано в петък вечерта мога да пътувам, за съжаление. Така че, вие работете, а па, ако ви требва некой само да ви отреже лентичката в събота, пак съм на линия.
Пон Сеп 28, 2015 10:29 pm
dido
Speedy написа:
iozkan написа:
Надявам се няма да гърмят горе по червената марка Комитски чарк - Тодорово ?
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Сеп 28, 2015 10:47 pm
Mariana1000
Аман от тези ловци по маршрутите, ще рече човек, че и животните ходят само по маркировката
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Сеп 29, 2015 12:03 am
Nina Kyoseva
снимки от монтажа,срещам проблем с качването. Указания? Моля
Ристо Туристо написа:
Доброволческото събитие завърши с невероятен успех, въпреки всички изпитания свързани пряко с непрекъснатия валеж и мъкненето на тежката дограма на ръце по сложния терен и преди хижата.
Сговорна дружина дограма монтира на х.Белмекен - благодарности на организаторите, жипковия транспорт и майсторчето по монтажа; на групата от Долна баня за яките мишци, умелото водене на цръвената жипка по чорбестия терен и арните салати на хижата.
Re: снимки от монтажа,срещам проблем с качването. Указания?
Nina Kyoseva написа:
Ристо Туристо написа:
Доброволческото събитие завърши с невероятен успех, въпреки всички изпитания свързани пряко с непрекъснатия валеж и мъкненето на тежката дограма на ръце по сложния терен и преди хижата.
Сговорна дружина дограма монтира на х.Белмекен - благодарности на организаторите, жипковия транспорт и майсторчето по монтажа; на групата от Долна баня за яките мишци, умелото водене на цръвената жипка по чорбестия терен и арните салати на хижата.
Чудничко е там горе на хижата!
Потвърждаваме (аз и моята приятелка),че всичко
Написано до тук е вярно,защото станахме неволни свидетели на работата на момчетата.
PS :за който ни разпознае-ние сме двете подгизнали от дъжда девойки
Благодарим,че споделихте храната си с нас и също благодарим за поддържането на печката ..че бая студено си беше тоя ден!
Чет Окт 01, 2015 6:28 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
От днес тече съобщение,че х.Белмекен си търси нов хижар...
Какво се случва!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 3 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети