Автор |
Съобщение |
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 653 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
Чет Сеп 24, 2015 9:53 am |
|
 |
vladofff
|
|
Re: Майстори крадци в с. Тъжа.Внимание! |
|
 |
 |
Ясно ти е като в безлунна нощ с мъгла. Още в началото питах каква е колата, за да се види как е отворена.
Не са много колите за които работи тази "пневматика". |
Тук си прав, разглобявал съм доста ключалки на коли и ми е пределно ясно как изглеждат много от тях, затова и на свой ред аз пък се учудих колко лесно се отвори онази ключалка. А инак принципът на автоключалките е да показват на обикновения човек, че тази врата не трябва да се отваря без ключ, а не че не може. Никаква защита няма и не може да има само от един патрон, сложен на възтънка ламарина...
Освен това, не мисля че изобщо е работено през вратите. С една крива стоманена тел, през предната маска може да се достигне жилото на капака и от там да се изтегли, след което капака сам се отваря. Начини бол, следи никакви. Ако познаваш съответната кола, винаги можеш да изнамериш "решение".
Последната промяна е направена от vladofff на Чет Сеп 24, 2015 10:47 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Чет Сеп 24, 2015 10:39 am |
|
 |
vladofff
|
|
|
 |
 |
Обаче не е ясно защо мразиш хора като мен да се качват на високи,страшни и красиви места. #ПАРАПЕТИ  |
Това ми звучи като писано от кандидат-студентите през 80-те години на изпита по история. Завършекът на темата за Кирил и Методий бил следия: ...след дълго водените словесни битки Константин Философ починал в Рим и бил погребан в Сан Клементе. И ни в клин ни в ръкав, следващото изречение е "А Сергей Антонов е невинен и това ще стане ясно на целия свят..."
|
|
|
Чет Сеп 24, 2015 10:43 am |
|
 |
Rain
|
|
|
@владофф хаха-верно не е в темата ,ама ,все пак е ясно за какво те питам ,нали? лол
Аз мисля,че е през капака и там чрез жилото-както казваш ти-защото видях малки следи,много деликатни в-у боята под капака,където е решетката.Но Киа-та не е ясно как са отворили.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM |
|
|
Чет Сеп 24, 2015 10:53 am |
|
 |
vladofff
|
|
|
|
 |
 |
@владофф хаха-верно не е в темата ,ама ,все пак е ясно за какво те питам ,нали? лол
Аз мисля,че е през капака и там чрез жилото-както казваш ти-защото видях малки следи,много деликатни в-у боята под капака,където е решетката.Но Киа-та не е ясно как са отворили. |
В темата за парапетите написах с повече подробности нещо. Не мразя поддръжниците на парапетите, а само се учудвам на привичките им да променят средата вместо себе си...
|
|
|
Чет Сеп 24, 2015 11:31 am |
|
 |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
 |
 |
Ясно ти е като в безлунна нощ с мъгла. Още в началото питах каква е колата, за да се види как е отворена.
Не са много колите за които работи тази "пневматика". |
Правилно!
Аз не знам за кола с централно, което заключва ако една от вратите е отворена. Веднага се отключва. Отделно, не вярвам, човек който е тръгнал да руши ще си направи труда да заключи кола, за което реално не го брига какво ще става с колата. Има начини и само с изместване на капака, аз за това и казах да се радва, че няма поражения. Абе има някакъв чалъм, ама аз не го знам.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Чет Сеп 24, 2015 7:19 pm |
|
 |
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5874 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
Чет Сеп 24, 2015 11:40 pm |
|
 |
Rain
|
|
Чет Сеп 24, 2015 11:42 pm |
|
 |
ceckoguide
|
|
|
 |
 |
Правилно!
Аз не знам за кола с централно, което заключва ако една от вратите е отворена. Веднага се отключва. |
Моята - Audi A4 Avant 2003 година, доста често го правя когато съм натоварен заключвам прибирам дистанционното, и примерно с крак или ръка бутам вратата да се затвори.Може би ако изчакам 10-15 секунди и не съм затворил да се отвори.Но като натисна копчето за заключване и до 5-6-7 секунди затворя вратата си остава заключена колата.
_________________ Човек дори и добре да катери, се жени! |
|
|
Пет Сеп 25, 2015 9:58 pm |
|
 |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Може, аз имам наблюдение от моята. Отключва се докато успея да затворя вратата. Даже така проверявам дали са добре затворени вратите, вместо да се кьоря в огледалата.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Пет Сеп 25, 2015 10:06 pm |
|
 |
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Съб Сеп 26, 2015 7:27 am |
|
 |
Storm
|
|
|
Нед Сеп 27, 2015 12:29 am |
|
 |
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново |
|
|
|
 |
 |
Хъм, миналата есен спрях пред една къща, след нея имаше още 2-3 до края на селото.
Питах човека, каза не се притеснявай, тука никой не пипа.
Викам, ще я наглеждаш ли (с надеждата да ме покани в двора Wink).
А, виладжия съм, тръгвам си следобед.
3-4 дни стоя там, слава господу, нищо и нямаше. |
 |
 |
Аз също съм оставял кола в Тъжа за две денонощия без поражения. Не беше съвсем в края на селото, но само на една пресечка от него, ето тук. Беше през януари 2010 г., толкова ли са се променили нещата към лошо оттогава насам? |
 |
 |
аз съм оставял на центъра баш.-без поражения. |
Поздравления за проявения кураж! След като по 24-ти май пристигнах в с.Тъжа, идвайки от в.Триглав и заварих голяма група хора слизащи от няколко очукани сини и бели бусчета, неглиже облечени и под звуците на ориенталска музика. Които бързо и шумно изпълниха малкия център, смесвайки се с десетината колоритни местни субекта там съм на мнение, че и старо трабантче не бих оставил за една нощ в този район.
|
|
|
Нед Сеп 27, 2015 10:28 am |
|
 |
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград |
|
|
|
Хора, все още ли съществува опасност да ти счупят колата в село Тъжа?
Има ли къде да се остави на сигурно място за една вечер колата?
_________________ И нека се знае:
1) Щастлив съм, че живея в България, а не някъде другаде.
2) Балкана е единствен и неповторим и добре, че е така та да ги има Рила, Пирин ... |
|
|
Вто Ное 20, 2018 10:08 am |
|
 |
dobrifin
|
|
|
Май месец бяхме в района, не е имало проблем с колата, оставихме я на края на селото, след последната къща. На другият ден имаше още 3-4 коли наоколо.
|
|
|
Вто Ное 20, 2018 10:32 am |
|
 |
|