Честито за блога! Хубаво кръгче сте спретнали!
Като гледам картата и си мисля: "Абе много маркировки, много чудо из тези Западни Родопи, а там хижи няма". То е ясно, че сега повечето от тези маркировки са дали фира, но се чудя преди как се е ходело там и къде са спели туристите. Тези по-изнежените де, за джедаите знаем...
Пет Сеп 11, 2015 12:02 am
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
ivailo.hr написа:
Като гледам картата и си мисля: "Абе много маркировки, много чудо из тези Западни Родопи, а там хижи няма". То е ясно, че сега повечето от тези маркировки са дали фира, но се чудя преди как се е ходело там и къде са спели туристите. Тези по-изнежените де, за джедаите знаем...
Какво? Дай сламка, моля!
За джедаите, ситските лордове и обикновените туристи ли?!
Аз се причислявам към детската аматьорска лига или към ситските лордове, които тук във форума за разлика от филма са с далеч по-скромни умения от джедаите. Джедаите са най-добрите...
Това може да отиде в коша, защото не е по същество...
Пет Сеп 11, 2015 10:33 am
irina
ivailo.hr написа:
То едно време туриста си беше джедай Изнежени нямаше. После се промениха нещата с хотело-хижите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети