ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Условия/Обстановка горе.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Условия/Обстановка горе.
Автор Съобщение
planinar

Мнение Отговорете с цитат
dido написа:
барем тая година се закрепят на синя боя.

Закрепили са се на синьо и още как! Явно само синя боя имат. В този район в синьо са още:
- р.Пъскалска-Поляната на Турски Рът- Паметник Ц.Дюстабанов.
- Паметник Ц.Дюстабанов - Мечо чакало
- Мечо чакало - Поляната на Турски Рът
- Острец - Паметник Ц.Дюстабанов - Мара Гидик

Ама явно синьото е взело да свършва, щото Ц.Дюстабанов - Мечо чакало е маркирано еднопосочно и ако пробваш на обратно, гарантирано отиваш при мечките. Sex
Вто Юни 16, 2015 8:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

planinar написа:
dido написа:
барем тая година се закрепят на синя боя.

Закрепили са се на синьо и още как! Явно само синя боя имат. В този район в синьо са още:
- р.Пъскалска-Поляната на Турски Рът- Паметник Ц.Дюстабанов.
- Паметник Ц.Дюстабанов - Мечо чакало
- Мечо чакало - Поляната на Турски Рът
- Острец - Паметник Ц.Дюстабанов - Мара Гидик

Ама явно синьото е взело да свършва, щото Ц.Дюстабанов - Мечо чакало е маркирано еднопосочно и ако пробваш на обратно, гарантирано отиваш при мечките. Sex

Това последното е така, защото този маршрут е кръгов и това е правилната посока. Друг е въпросът, че няма от къде да го знаеш щото никъде не го пише. Е поне до скоро
Вто Юни 16, 2015 9:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pagane

Местожителство: София

Мнение ; Отговорете с цитат
Явно синият цвят е на мода в Стара планина , нали и ние тръгналите от Розино за х, Козя стена (форумна среща ) с тази синя марка стигнахме за 9 ч . и бирата беше изпита ( майтап )
Вто Юни 16, 2015 10:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Мнение Re: ; Отговорете с цитат
Pagane написа:
Явно синият цвят е на мода в Стара планина , нали и ние тръгналите от Розино за х, Козя стена (форумна среща ) с тази синя марка стигнахме за 9 ч . и бирата беше изпита ( майтап )

Още един който не чете като тръгне на някъде. Не, не, не! Ама то след няколко пъти без бира главата почва да увира. Laughing
Вто Юни 16, 2015 11:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
obla4e

Местожителство: на изток от Плевен

Мнение Помощ - къде да чета за времето? Отговорете с цитат
Има такава тема, но не можах да я открия Sad
Насочете ме, моля.... къде правите справка за прогнозата за времето, с доказана достоверност /доколкото е възможно/ според вас.
Касае за централна Стара планина, тази събота и неделя по билото. Rolling Eyes
Пет Юни 26, 2015 1:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=2005
Пет Юни 26, 2015 1:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

Пътът до Мазането (паркинга под х.Плевен) е в ремонт. Има бариера до ВЕЦ Видима, нагоре пътът е в ремонт, движи се тежка техника, поправят се мостове, лее се бетон, изгражда се посетителски център.
Колите трябва да се оставят долу до ВЕЦ Видима и нагоре пеша.

Вто Авг 25, 2015 9:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

Местожителство: Пловдив

Мнение относно ремонта до Мазането Отговорете с цитат
Интересно, че на 13 и 14.06.2015 бях в района и колата си оставих на паркинга на Мазането - имаше и други коли, минаваше се. Явно ремонта въпреки написаното на табелата е започнал по-късно.
Знае ли се след като приключат строителните дейности, дали ще могат да се оставят колите на паркинга или някъде под надзор?
Чет Сеп 24, 2015 9:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Ами то ремонта не е ли на настилката. Аз поне не знам да има реорганизация. В кабинката пак ще с има човек. А и какво значи под надзор. Никой не е длъжен да бди над твоята собственост, освен ако не му плащаш.
Всичко друго е на доброволни начала. За това е добре да се подпомагат подобни ситуации с някоя и друга бутилка ракия или 10 лв.
Това не е корупция. Сложно е за обяснение така, по-добре на живо. Бденето над един или пет автомобила е отговорност извън трудовата характиристика и трябва да се плаща допълнително, независимо кой е основният работодател. Smile Не знам къде е правният ръб, но мисля така е редно. Всеки трябва да си плаща. По един или друг начин за дадена дейност.
Да не цитирам Буров, че до колкото съм чел, оставам с убеждението, че цитата който имам предвид му е сложен в устата.

Чет Сеп 24, 2015 8:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

didogen написа:
Ами то ремонта не е ли на настилката. Аз поне не знам да има реорганизация. В кабинката пак ще с има човек. А и какво значи под надзор. Никой не е длъжен да бди над твоята собственост, освен ако не му плащаш.
Всичко друго е на доброволни начала. За това е добре да се подпомагат подобни ситуации с някоя и друга бутилка ракия или 10 лв.
Това не е корупция. Сложно е за обяснение така, по-добре на живо. Бденето над един или пет автомобила е отговорност извън трудовата характиристика и трябва да се плаща допълнително, независимо кой е основният работодател. Smile Не знам къде е правният ръб, но мисля така е редно. Всеки трябва да си плаща. По един или друг начин за дадена дейност.
Да не цитирам Буров, че до колкото съм чел, оставам с убеждението, че цитата който имам предвид му е сложен в устата.

Нещо не си ме разбрал!
По повод това, написано от kibik:
"Има бариера до ВЕЦ Видима, нагоре пътът е в ремонт..."

се поинтересувах дали ще може след ремонта да се стига до платения паркинг, или ако той няма да съществува след преустройствата (ремонта), дали ще има пак някакъв вариант за охрана на колите! Защото до преди ремонта на ВЕЦ-Видима си оставяш колата на собствена отговорност, никой не ти я пази.
Никъде не съм казал, че някой трябва да ми пази колата без пари!!!
Просто съм се наслушал на хора пропищели от щети по колите им на Паниците (аз 2 пъти съм я оставял без проблеми, но кой знае как ще е следващия път).
За това винаги съм харесвал варианта с платения паркинг от северната страна!

ПП Относно реорганизацията-виж точка 5 от информационната табела.
Чет Сеп 24, 2015 8:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

От север има по малко братя и е по спокойно
Чет Сеп 24, 2015 9:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Моята кола е пред полуразпад на външен вид и нямам никакви скрупули да я оставя в която и да е канавка. Та за сега грижи нямам.

Чет Сеп 24, 2015 10:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

И моята кола е стара, но като ѝ източат бензина, или вземат акумулатора - все си е проблем. Иначе съм съгласен, че на север е по-спокойно, ама знае ли човек... Surprised
Чет Сеп 24, 2015 10:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gandi

Местожителство: Варна

Аз бях в района на 12 и 13 август и пътят още не беше затворен, оставих си колата на паркинга на Мазането и човека събиращ таксите дори ми каза,че имало и уеб камера и мога да си я наглеждам. Друго си е да си спокоен ,че когато слезеш всичко ще е наред и няма да береш ядове.
Пет Сеп 25, 2015 9:51 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kartechar

Dimo Kolev написа:
От север има по малко братя и е по спокойно

Конкретно за Априлци - там няма нито един "брат"!
Пет Сеп 25, 2015 10:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Следваща
Страница 11 от 25

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.