Ето малко снимки от моята разходка от х. Пионерска - х. Рилски езера - х. Седемте езера и обратно. Имаше доста сняг и езерата още бяха замръзнали. Обиколихме само 3 от тях щото не се възползвахме от лифта.
Поздрави на всички!
Вто Май 19, 2009 4:42 pm
Друм
Всичко е много хубаво, всяка снимка ми гали окото (с изключение на снимките с лифта). Този лифт ми се струва, че не е работил тогава,а? Не се виждат хора на него.
Имам и един въпрос към теб. Къде и горе-долу на каква надморска височина си снимал пролетното котенце?
Забелязах и едно друго интересно нещо. На твойта снимка се вижда, че Долното езеро е покрито все още с лед, макар и напукал се. А точно преди четири дни гледах как вятъра правеше вълнички, къдрейки повърхността на Йозола, т.е. там леда беше доста по-малко. Надм. височина на двете езера е почти една и съща, изложението спрямо слънцето също.
???
Вто Май 19, 2009 6:06 pm
kaleeff
Друм написа:
Всичко е много хубаво, всяка снимка ми гали окото (с изключение на снимките с лифта). Този лифт ми се струва, че не е работил тогава,а? Не се виждат хора на него.
Имам и един въпрос към теб. Къде и горе-долу на каква надморска височина си снимал пролетното котенце?
Забелязах и едно друго интересно нещо. На твойта снимка се вижда, че Долното езеро е покрито все още с лед, макар и напукал се. А точно преди четири дни гледах как вятъра правеше вълнички, къдрейки повърхността на Йозола, т.е. там леда беше доста по-малко. Надм. височина на двете езера е почти една и съща, изложението спрямо слънцето също.
???
пролетното котенце Го снимах на един от върховете над х. Седемте езера. Снегът отгоре се бе стопил. Всички езера бяха покрити с лед, само най-долното ледената обшивка се бе поразтопила. А, и това срещу х. Седемте езера, мисля че е Рибното езеро, имаше малки участъци от вода. Там където снимах рибките.
Иначе самото езеро изглеждаше така
А лифта работеше. Само че бе сутринта към 8 и още нямаше хора по него.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети