|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
kaleeff
|
х. Пионерска - х. Рилски езера - х. Седемте езера и обратно. |
|
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376095
Ето малко снимки от моята разходка от х. Пионерска - х. Рилски езера - х. Седемте езера и обратно. Имаше доста сняг и езерата още бяха замръзнали. Обиколихме само 3 от тях щото не се възползвахме от лифта.
Поздрави на всички!
|
|
|
Вто Май 19, 2009 4:42 pm |
 |
 |
Друм
|
|
|
|
Всичко е много хубаво, всяка снимка ми гали окото (с изключение на снимките с лифта). Този лифт ми се струва, че не е работил тогава,а? Не се виждат хора на него.
Имам и един въпрос към теб. Къде и горе-долу на каква надморска височина си снимал пролетното котенце?
Забелязах и едно друго интересно нещо. На твойта снимка се вижда, че Долното езеро е покрито все още с лед, макар и напукал се. А точно преди четири дни гледах как вятъра правеше вълнички, къдрейки повърхността на Йозола, т.е. там леда беше доста по-малко. Надм. височина на двете езера е почти една и съща, изложението спрямо слънцето също.
???
|
|
|
Вто Май 19, 2009 6:06 pm |
|
 |
kaleeff
|
|
|
 |
 |
Всичко е много хубаво, всяка снимка ми гали окото (с изключение на снимките с лифта). Този лифт ми се струва, че не е работил тогава,а? Не се виждат хора на него.
Имам и един въпрос към теб. Къде и горе-долу на каква надморска височина си снимал пролетното котенце?
Забелязах и едно друго интересно нещо. На твойта снимка се вижда, че Долното езеро е покрито все още с лед, макар и напукал се. А точно преди четири дни гледах как вятъра правеше вълнички, къдрейки повърхността на Йозола, т.е. там леда беше доста по-малко. Надм. височина на двете езера е почти една и съща, изложението спрямо слънцето също.
??? |
пролетното котенце Го снимах на един от върховете над х. Седемте езера. Снегът отгоре се бе стопил. Всички езера бяха покрити с лед, само най-долното ледената обшивка се бе поразтопила. А, и това срещу х. Седемте езера, мисля че е Рибното езеро, имаше малки участъци от вода. Там където снимах рибките.
Иначе самото езеро изглеждаше така
А лифта работеше. Само че бе сутринта към 8 и още нямаше хора по него.
|
|
|
Сря Май 20, 2009 12:54 pm |
 |
 |
metro
Регистриран на: 13 Яну 2009 Мнения: 109 Местожителство: с.Куртово |
|
|
|
Браво -страхотни снимки .Поздрави 
_________________ На туриста раницата е тежка ,но главата е лека!!! |
|
|
Сря Май 20, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|