Здравейте!
Мисля да ползвам услугите на някоя агенция и за момента съм се спрял на Радецки. Става въпрос за Френските Алпи. Някой ползвал ли е услугите им и ако е може ли да сподели впечатленията си.
Благодаря!
Re: Бюро Радецки
heidentum написа:
Здравейте!
Мисля да ползвам услугите на някоя агенция и за момента съм се спрял на Радецки. Става въпрос за Френските Алпи. Някой ползвал ли е услугите им и ако е може ли да сподели впечатленията си.
Благодаря!
Хвърли едно око и на агенция Трекмания БГ. Водачите им са на много високо ниво. Има ги във "фейса".
Сря Мар 15, 2017 9:06 pm
ganchosub
Ходил съм с Радецки на Митикас, Трем и Триглав. Много съм доволен - добра им е организацията, готини са водачите. След 2 месеца отново ще съм с тях. Смятам и че цените им са конкурентни.
Чет Мар 16, 2017 12:02 pm
mom4i
Много забавна тема, особено линка даден от Дидо
Ето малко съвременна информация:
- одумвания водач от линка отдавна има собствена агенция (по-точно е туроператорска фирма) - "Планинария"
- последните водачи от екипа на "Бюро Радецки" съвсем наскоро създадоха своя подобна фирма - "Трекмания"
- екипът на "Бюро Радецки" е нов, но там влязоха много сериозни планинари, на които именно Алпите са една от силната им страна, така че ги препоръчвам горещо
Изобщо съм на мнение, че водачите всички добре си вършат работата, но понеже са личности със силен характер, все се намира някой да се сдърпа с някой от тях.
Успешен сезон по високите планини в България и по света!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети