Лескова-Витиня
Привет!
Реалистично ли е преминаването от х. Лескова до тур. спалня на Витиня, за ден? За Мургаш знам, че приема туристи на ремонтирания си първи етаж, но е трудно свързването с хижаря. Затова обмислям да направя този дълъг преход.
Сря Авг 05, 2015 2:08 pm
Tito
Доста хора са го правили, но със сигурност не е лек преход. Само може да се гадае колко е реалистично в твоя случай, все пак има твърде много променливи.
Че защо да не е реалистично? През 2010-та го направих точно тоя участък за един ден, при положение, че на Белия камък ме хвана гръмотевична буря, а после по пътя от Зла поляна надолу - градушка. Бях с колело, вярно, но заради калта по пътя почти всичките 39 км (колкото ги измерих с километража на колелото тогава) си ги минах пеш. На Витиня бях към 18 ч. вечерта и не продължих към Чавдар заради нов проливен дъжд. Абсолютно реалистично е.
Някой обаче беше писал, че туристическата спалня на Витиня е в ремонт в момента и не приема туристи.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети