Регистриран на: 24 Юли 2014 Мнения: 29 Местожителство: Столицата на хумора... хъ-хъ...
Малко глупав въпрос...
Колеги(и колежки), извинявам се за глупавото питане, но бих искал да попитам има ли някакъв удачен начин човек да си провеси туристическите обувки от раницата, по такъв начин, че да няма чувство, че постоянно го ритат отзад? Понякога просто ти се иска да обуеш нещо по-леко, ако маршрута предразполага, но е откровено досадно едно такова недисциплинирано поведение на чепиците. Не ги връзвам правилно ли, де да знам, ама нещо не мога да измисля работата. Имам на дъното на раницата във всеки ъгъл по едно ухо, принципно съм връзвал за вързанките за тях...
_________________ "Това се казва дърво, мама му стара - посадиш си го пред замъка и после 1500 години ти пази сянка..." Дънкан Маклауд относно Байкушевата мура
Хахаха!
Ами начини много. Важно е да вържеш връзките на някоя халка или ремък по раницата. А самите обувки може да ги заклещиш под капака или в компресионните ленти отстрани.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети