ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Pevoz ot Kalofer

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Pevoz ot Kalofer
Автор Съобщение
румен

Мнение Pevoz ot Kalofer Отговорете с цитат
Priateli daite mi informatsia za prevoz ot Kalofer do Panotsite po zayavka za 10-12 4oveka
Сря Юни 10, 2015 8:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Мнение Отговорете с цитат
Пиши на КИРИЛИЦА иначе никой тук няма да ти обърне внимание.Шльокавицата не се харчи в този форум. Very Happy
Сря Юни 10, 2015 9:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

НИКОЛАЙ Т. написа:
Пиши на КИРИЛИЦА иначе никой тук няма да ти обърне внимание.Шльокавицата не се харчи в този форум. Very Happy

Ники уважение му е майката. Няма ли е лошо. Тогава остава само "ко праиш бе братоооо". Бих до някъде приел да е на латиница, ама поне правописа да е правилен. И аз пиша от телефон по някога, но чета и поправям. Иначе се излагам. Пък не искам. Не, не, не!
Сря Юни 10, 2015 10:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Re: Pevoz ot Kalofer Отговорете с цитат
румен написа:
Priateli daite mi informatsia za prevoz ot Kalofer do Panotsite po zayavka za 10-12 4oveka
Румен, обадихте ли се на телефона, посочен тук:

http://www.kalofer.com/stranitsi/trip%20planning/transport_bg.htm

Аз бих се обадил още в информационния център, в общината, в автогарата...
А защо не и на място да се спазарите с някого да ви извози срещу прилично заплащане.

Успех!

Сря Юни 10, 2015 11:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
румен

Много се извинявам на всички за късния отговор. На 52 години съм и това може би ще отговори на упреците за "шльокавицата". Ами аз си пиша на чист български. Ще попитам някой младеж за това питане във форума. Що се отнася за превоза: намерих двама превозвачи, но за курса от Карлово до Калофер или обратно ми поискаха за бус 65-70 лева. Много ми се видя. Ако някой има проблеми да се свърже с "Калоферските воеводи". Невероятно честни и отзивчиви хора.
Вто Юли 07, 2015 7:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Търся превоз за 5 човека на 18.07.2015, от Паниците да ни метнат до с. Соколица на 6 км. от Карлово. Някой от съфорумците които са от този край ако имат нещо наум моля да споделят телефони координати......плащаме щедро.......хахаха. Предполагам , че има хора занимаващи се с този бизнес в сивият сектор и ще свършим работата Very Happy
Чет Юли 09, 2015 10:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.